cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İki Yeni Galaxy Buds Kulaklık Yolda

(Topic created on: Thursday)
82 Views
RaGoN
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung, 2023 yılında en uygun fiyatlı TWS kulaklığı olarak Galaxy Buds FE'yi piyasaya sürdü ve yakın zamanda, şu anda geliştirilme aşamasında olan Galaxy Buds Core'un bunun yerini alacağını duyduk.

Bugün Galaxy Buds Core'un varlığı, Wear OS için en son Galaxy Buds Controller uygulamasının koduna derinlemesine bir dalışla doğrulandı. Ancak, ilginç bir şekilde, Samsung'un boru hattında olan tek uygun fiyatlı kulaklıklar bunlar değil.

Galaxy Buds3 FE de geliyor ve bu nedenle Koreli şirketin kulaklık yelpazesi yakında iki katına çıkacak. Bugünkü kaynağa göre, Buds3 ve Buds3 Pro kesinlikle bu besin zincirinin en üstünde yer alacak ve Galaxy Buds Core en ucuzu olacak.

Yani Galaxy Buds3 FE, Galaxy Buds Core ve Galaxy Buds3 arasında yer almalı. İyi ucuz TWS kulaklıklara yönelik dünya çapında büyük bir iştah var ve Samsung sonunda bunu **bleep** etmiş gibi görünüyor.

Yeni kulaklıkların ne zaman duyurulacağını kesin olarak söyleyemesek de, Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliği Temmuz ayında gerçekleşecek ve Galaxy Z Fold7 ve Flip7'nin yanı sıra Galaxy Watch8 ve Watch8 Classic'i tanıtacak. Bu nedenle belki de bu yeni kulaklıkların ilk kez tanıtılması için en iyi yer burası olacaktır.

*Google Circle to Search tarafından çevrilmiştir.
4 Comments
GalaxyS23u
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
4 serisi çıkana kadar buds2 pro devam
RaGoN
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Ben de Buds2 Pro kullanıyorum. Buds3 serisi çıkmadan hemen önce almıştım fiyatı uygun diye.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Güzel haber👏
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Güzel haber
0 Likes