cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

neden samsung telefon almamalıyız

(Topic created on: 05-29-2024 08:05 PM)
787 Views
bureed
Beginner Level 2
Options
Galaxy Z

30 ocak 2023 tarihinde samsung türkiye mağazasından z flip 4 almak gibi bir hata yaptım. Telefonu aldıktan 7 ay sonra katlama yerinde piksel ölmesi olduğu için servise götürdüm tamir ettiler. Bir 7 ay daha sonra katlama yerinde yine piksel ölmeleri gerçekleşti. bende garantiye götürdüm. Beni arayıp telefonun darbe aldığını benden kaynaklandığı için garanti dışı kaldığını 12bin lira ücret karşılığı yapacaklarını söylediler. Buraya telefonun fotoğraflarını ekleyeceğim bakın ve siz karar verin. bu darbeyi benim yapmış olmam mümkün mü? telefon tam da katlanma yerinde soldan sağa yatay bir şekilde piksel ölmesi var. telefonun ekranında bir darbe kırık falan yok. ne olduysa içten olmuş.  üstünde altında çevresinde bir piksel ölmesi yok ne hikmetse tam da katlanma yerinde. Koskoca samsungun bir telefon için attığı yalanlara bak 😄 7 ayda 2 kere bozulan telefonun ayıplı mal olduğunu kabul etmek yerine komik yalanlar uyduracak basitlikte bir firma. daha önce başka markada ki telefonumu 5 yıl kullandım 1 kere bile tamire gitmedi. ama bu samsungu aldığım günden beri servisten çıkamıyorum. bir de üstüne bu yalanlarla uğraşıyorum. Bu işin sonunu asla ama asla bırakmayacağım ve yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. 

WhatsApp Image 2024-05-28 at 14.27.43.jpegWhatsApp Image 2024-05-28 at 14.27.44.jpeg

23 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Bu olay yüzünden genelleme yapmak neden ?
burchina21fe
Expert Level 5
Galaxy Z
Bos işler işte.. piyasadaki hepsi böyle olacak zihniyeti yazık..
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Ona sorunlu cihaz gelmiş maalesef oluyor arada eminim z flip 4 ü hiçbir sorun yaşamadan kullanan vardır
Galaxy Z
Sikayetim var sitesine yaz
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Z
Genelleme Yapmamak Önemli tabi. 😊
Maalesef Herkeste Olmasa da Katlanır Cihazları Almak Risklidir.
Adınıza Üzüldüm Gerçekten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Ya olur ya böyle şeyler maalesef sana sorunlu cihaz gelebiliyor eminim z flip 4 ü bir sorun yaşamadan kullanan vardır baya yani bu arkadaşa sorunlu cihaz gelmiş aslında çoğu markada gördüğümüz birşey bu
Longinus
Active Level 6
Galaxy Z
Eğer Samsung TR işe el atmazsa THH dışında başka bir yol gözükmüyor. Biricik yetkili servisleri asla tamir etmeyecek. Şu an kullandığım S21 FE'nin Exynos işlemcisi yüzünden bazenleri ağır çekim modunda aşırı takılmalar oluyor. Nadirde olsa normal 4k 60FPS videolarda bile kare atlamaları oluyor. Bundan dolayı telefonu 3 kere servise yolladım. İlk gönderdiğimde sorun yok dendi. İkinci gönderdiğimde ana kamera değişimi yapıldı (gereksiz yere) sorun zaten işlemcide. Üçüncü seferde gene sorun yok dendi.
Aynı sorunlari halen yaşıyorum ama yapacak bir şey yok. Bir dahakine Samsung almayız olur biter.
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy Z
Katlanan cihazların genel sorunu bu Samsung'a özgü bir şey değil. Kaldı ki katlanan cihazlar hala emekle aşamasında cesaret edip almak akıl işi. Tutup suçu Samsung'a atıyosan ohh iyi olmuş sana diyorum. Klasik teknolojiden yarım yamalak anlayan kadın işte
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy Z
Sen ciddi misin ya? Katlanan cihazlarda olur bu sorun etmeye hakkın yok mu diyosun?? Samsungu değil de samsungun milyonda biri kadar zengin olmayan tüketiciyi mi suçluyosun? Ama iş marketinge pazarlamaya gelince samsungun katlanan cihazlarla ilgili şukadar sene garanti veriyoruz bukadar bin tane katlanma garantisi veriyoruz menteşesini ekranını şu teknolojiyle yaptık hicbirşey olmaz falan demesine de bikaç lafın var mı? Bu artık fanboyluk değil fanboyluğunda ötesinde bişey.. Allahtan tüketici hakları diye bişey var. Üründe ayıplı bi ürün. Sonuna kadar hakkını arayacak tabi..