Original topic:

Z1

(Topic created on: 02-02-2026 09:42 PM)
351 Views
Dğş
Active Level 3
Options
Galaxy Z

Samsung Bu seriyi niye durdundun şimdi hangi seri diyecekleriniz varsa tabiki tizen os li Samsung Z serisi Ama Bakın Samsung ama Galaxy markası değil düz samsung isteyen okumadan aşağıya baksın çünkü öylesine bir şey yazacağım

image

13 Comments
LightWave
Active Level 6
Galaxy Z
Zamanında bada'nın devamı olacaktı Tizen. Z serisi ile devam edeceklerdi cihaz da çıkardılar ama sonra bıraktılar. Eğer devam etselerdi IOS olabilirlerdi ama yapamadılar iyice Google'a bağlandılar. Bada çok hızlıydı zamanında Tizen'de öyleydi ama ne olduysa yarım kaldı. TV ve saatlerde kullandılar ama orada da daha sonra sürdürmediler. Google istemedi diyen de oldu ama bilemiyorum.
Dğş
Active Level 3
Galaxy Z
Keşke devam etseydi dimi ya ilk telefonum Note 3 neo dan sonra Z1
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy Z
Bende isterdim en azından güçlü bir alternatif olurdu ama muhtemelen Huawei'nin başına gelen Samsungun da başına gelirdi. Tüm sistem ve aplikasyonlar abd merkezli olduğu için buna müsaade etmezlerdi.
Dğş
Active Level 3
Galaxy Z
Amerika ile Güney Kore dost bunu yaparsa Avrupa'da dost satan olarak anılacağı için belki ilişkileri -20 de tutarlar ve benim alternatif evrenim var zaten her insana Uyan samsung diye
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy Z
Artık zor maalesef.
Dğş
Active Level 3
Galaxy Z
Evet "maliyet azaltma" adı altında J Z ve C serisi gitti M serisinin ölümü yakın gözüküyor
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy Z
Fazlasına gerek yok. A ve S serisi yeterli. Ama Çinliler piyasayı cihaza boğduğu için şu an imkansız maalesef.
Dğş
Active Level 3
Galaxy Z
Seri/Odak
Z Basit
J Halk
C Dengeli premium
M Pil
🔋 P Aşırı pil
🟡 L Uzun ömür
🟢 İ Genç / Dengeli
A Şıklık