cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z fold 4 e-sim

(Topic created on: 02-14-2024 02:46 PM)
233 Views
jemonal
Beginner Level 4
Options
Galaxy Z
Merhaba Z fold 4 telefonu iki tane e sim ile kullanma imkanımız var mı? Bilgisi olan yardımcı olur ise çok sevinirim
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
eSIM ile karakteristik

1. Yeni bir akıllı telefon satın aldıktan sonra kaydolduğunuzda, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine erişebilir ve çevrimdışı mağazalarını ziyaret etmeden çevrimiçi işlemle açabilirsiniz.

2. Mobil ağ sağlayıcınızı başka bir sağlayıcıyla değiştirmeniz veya yurtdışında uygun mobil ağ sağlayıcısına geçmeniz gerekiyorsa, çevrimiçi işlemle değiştirebilirsiniz.

3. Mevcut USIM kartı (veya yeni USIM) ve eSIM'i çift SIM olarak kullanabilir ve iki telefon numarası kullanabilirsiniz.

eSIM'i kullanmadan önce, öncelikle mobil tarife planı ile katılmanız (abone olmanız) ve ardından cihazda eSIM'i etkinleştirmeniz gerekir.

Mobil tarife planı aboneliği almak için, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine veya hizmet kanalına başvurmanız gerekir.
Bunu buldum
Galaxy Z
Usim,esim,normal sim 3 tane oluyor
Galaxy Z
Android telefonda eSIM etkinleştirme 🔽

Ayarlar’a girin.

Bağlantılar’a dokunun.

SIM kart yöneticisi’ne dokunun.

Mobil plan ekle üzerine dokunun.

eSIM’i etkinleştirmek için talimatları izleyin.

BU İŞLEMİ BAYIDE GÖREVLİYE YAPTIRMANIZI TAVSIYE EDERİM
Galaxy Z
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
jemonal
Beginner Level 4
Galaxy Z
Öncelikle hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Ancak sormak istedim soru. Z fold 4 çift e-sim ile çalışır mı?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy Z
Malesef 2 normal sim takili ise 3 sim yani e sim olmuyor onun nedeni 2 ci sim drvre disi kaldigi zaman calisir
0 Likes