jemonal
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-14-2024 02:40 PM in
Galaxy Z
Merhaba Z fold 4 telefonu iki tane e sim ile kullanma imkanımız var mı? Bilgisi olan yardımcı olur ise çok sevinirim
6 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 02:45 PM in
Galaxy Z
eSIM ile karakteristik
1. Yeni bir akıllı telefon satın aldıktan sonra kaydolduğunuzda, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine erişebilir ve çevrimdışı mağazalarını ziyaret etmeden çevrimiçi işlemle açabilirsiniz.
2. Mobil ağ sağlayıcınızı başka bir sağlayıcıyla değiştirmeniz veya yurtdışında uygun mobil ağ sağlayıcısına geçmeniz gerekiyorsa, çevrimiçi işlemle değiştirebilirsiniz.
3. Mevcut USIM kartı (veya yeni USIM) ve eSIM'i çift SIM olarak kullanabilir ve iki telefon numarası kullanabilirsiniz.
eSIM'i kullanmadan önce, öncelikle mobil tarife planı ile katılmanız (abone olmanız) ve ardından cihazda eSIM'i etkinleştirmeniz gerekir.
Mobil tarife planı aboneliği almak için, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine veya hizmet kanalına başvurmanız gerekir.
Bunu buldum
1. Yeni bir akıllı telefon satın aldıktan sonra kaydolduğunuzda, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine erişebilir ve çevrimdışı mağazalarını ziyaret etmeden çevrimiçi işlemle açabilirsiniz.
2. Mobil ağ sağlayıcınızı başka bir sağlayıcıyla değiştirmeniz veya yurtdışında uygun mobil ağ sağlayıcısına geçmeniz gerekiyorsa, çevrimiçi işlemle değiştirebilirsiniz.
3. Mevcut USIM kartı (veya yeni USIM) ve eSIM'i çift SIM olarak kullanabilir ve iki telefon numarası kullanabilirsiniz.
eSIM'i kullanmadan önce, öncelikle mobil tarife planı ile katılmanız (abone olmanız) ve ardından cihazda eSIM'i etkinleştirmeniz gerekir.
Mobil tarife planı aboneliği almak için, mobil ağ sağlayıcısının web sitesine veya hizmet kanalına başvurmanız gerekir.
Bunu buldum
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 02:46 PM (Last edited 02-14-2024 02:49 PM ) in
Galaxy Z
Usim,esim,normal sim 3 tane oluyor
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 02:57 PM in
Galaxy Z
Android telefonda eSIM etkinleştirme 🔽
Ayarlar’a girin.
Bağlantılar’a dokunun.
SIM kart yöneticisi’ne dokunun.
Mobil plan ekle üzerine dokunun.
eSIM’i etkinleştirmek için talimatları izleyin.
BU İŞLEMİ BAYIDE GÖREVLİYE YAPTIRMANIZI TAVSIYE EDERİM
Ayarlar’a girin.
Bağlantılar’a dokunun.
SIM kart yöneticisi’ne dokunun.
Mobil plan ekle üzerine dokunun.
eSIM’i etkinleştirmek için talimatları izleyin.
BU İŞLEMİ BAYIDE GÖREVLİYE YAPTIRMANIZI TAVSIYE EDERİM
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 02:57 PM in
Galaxy Z
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
jemonal
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 03:18 PM in
Galaxy Z
Öncelikle hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Ancak sormak istedim soru. Z fold 4 çift e-sim ile çalışır mı?
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2024 03:50 PM in
Galaxy Z
Malesef 2 normal sim takili ise 3 sim yani e sim olmuyor onun nedeni 2 ci sim drvre disi kaldigi zaman calisir