Fourtyeightnehi r
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-26-2024 07:42 PM in
Galaxy Z
Günler önce telefonumun ön kamerasi adiktan 20 gun once blurlastigi icin garsntiye gonderip , kullanici hatais kamerada çatlak diye 9.800 tl istenen bir raporla karsilik verimislerdi. Sikayet yazinca samsung yetkilileri aradi ve yuzde 30 indirim tekif etti. Ben Tüketici hakem heyetine gittim. Bugun bilir kisi telefonumu inceledi ve kamerada bir sorun olmadigini telefonun hava kabarcigi yaptigini soyledi. Onceden Yazdığım sikayette, Samsun turkiyenin işi yokuşa sürdüğünü, Avrupa yada Amerikada böyle birşey yapmayaclarini soylemistin ve haklı çıktım.buna istinaden teblikat gelecek ve paranizi geri alacaksiniz dedi bilir kişi. Ama ben ugrasmayi birakmayacagim. Turizm isindeyim ve Korece bilen iş arkadaşlarım var onlara butun raporlarla birlikte koca bir sistem maili atacagim. Dikkate alacakranindan eminim. Turkiyede işine saygi duymayan sermaye sahiplerinin umarim bu konuda canı yanar.
1 Comment
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-26-2024 07:48 PM in
Galaxy Z
Samsung artık Türkiye ye hakkettiği önemi ver Apple de böyle bir sorun yok ve sonra neden insanların %60 i Apple kullanıyor diye düşünüyoruz