SarpAyseli
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-16-2023
05:02 PM
(Last edited
12-16-2023
05:16 PM
by
Yeşilırmak
) in
Merhaba,
Z Fold 5 ve Z Flip 5 sahibiyim. İnternette One UI 6 ve Android 14 güncellemesi için bazı ciddi sorunların olduğu haberlerini görmekteyim.
Ekran yanması ve bazı sıkıntılı sorunların ortaya çıktığı yazılmış, çizilmiş. Ama detay yok. Takdir edersiniz ki, her iki cihazda Türkiye şartlarında maddi olarak zorlayıcı cihazlar.
Ayrıca ilgili veya benzer sorunlar sonradanda prtaya çıkabilir ve garanti süresi aşılabilir.
Bu haberler ve okuduklarımla birliktede One UI güncellemesini yüklemekten çekinmekteyim.
Keşke buraya Samsung'tan üst düzey bir yetkili teknik açıklama ayrıca yapabilse?
Peki ya sizler buna benzer haberleri gördünüz mü? Yada haber ve paylaşımlardaki sorunlarla veya farklı sorunlar ile karşılaştınız mı? Etrafınızda karşılaşan var mı?
Sormak ve ona göre güncellemeyi yapmak istedim.
Bonus: mevcut sürümde keşke güncellemeyi bildirim panelinden yapmadığımız ve beklediğimiz zaman kaldırabilsek.
İyi günler dilerim.
3 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 05:04 PM in
Galaxy Z
Ekran yanması sadece S23 serisinde var o da pixel kaydırma kalktığı için sonrasında bu sorun düzeltildi zaten
SarpAyseli
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 05:07 PM in
Galaxy Z
Cevabınız için teşekkürler Emir bey.
Yalnız ekran yanması benim bildiğim gerçekleştikten sonea genelde ekran değişimi olmadan düzelmeyen bir durum? Peki bu durumda güncelleme ile nasıl düzeltiliyor acaba?
Ekran yanması hariç pil sorunlarıda okudum ama? Bilginiz veya diğer kişilerin yaşadığı böyle bir durum mevcut mudur?
Yalnız ekran yanması benim bildiğim gerçekleştikten sonea genelde ekran değişimi olmadan düzelmeyen bir durum? Peki bu durumda güncelleme ile nasıl düzeltiliyor acaba?
Ekran yanması hariç pil sorunlarıda okudum ama? Bilginiz veya diğer kişilerin yaşadığı böyle bir durum mevcut mudur?
Emir-S22
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 05:09 PM in
Galaxy Z
Ekranda yanık olma riski dahada azalıyor pixel kaydırma ile beraber yıllardır bu şekildeydi ama pixel kaydırma olmazsa daha hızlı ve daha belirgin olur amoled kullanıyosan bundan kaçamazsınız zaten