cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z Flip6 WhatsAppta siyah ekran

(Topic created on: 08-03-2024 02:36 AM)
117 Views
Cassiel
Active Level 3
Options
Galaxy Z
Bu sorunu bir türlü düzeltemiyoruz. WhatsApp destek hattı, Samsung destek bile çaresini bulamadı. Tutor uygulamasıyla telefonumu kendileri kontrol ettiler ayarlarım da düzgün. En sonunda telefonumu sıfırladılar yine düzelme yok. WhatsApp'a girip birine fotoğraf gönderirken istemediğim yerleri kırpıp göndermeye çalışıyorum ama fotoğrafın yarısı yok olup küçülüyor ve simsiyah bir ekranda küçücük simge oluyor. Hatta bazen simsiyah ekran oluyor sadece...Tüm izinleri verdim, uygulama güncel, sürümüm güncel ama bu sorunum duruyor ve gitmiyor.
0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Cihaza henüz optimize edilememesinden kaynaklı olabilir. Ya da WhatsApp'ın güncel sürümünden kaynaklı bir sorun olabilir
Cassiel
Active Level 3
Galaxy Z
Bir kere daha böyle bir şey attığımda bir z flip6 kullanıcısı kendisinin bu sorunu yaşamadığını söylemişti o yüzden garipsiyorum açıkçası
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Cihaz kaynaklı bir sorun olması mümkün değil. Öyle olsaydı herkes aynı sorunu yaşardı. Tahminimce bir güncelleme ile çözülecektir
Cassiel
Active Level 3
Galaxy Z
Umarım öyle olur...🕊
0 Likes
sefck
Active Level 6
Galaxy Z
uygulama kaynaklı bir sorun icin cihazı sıfırlamaları sacma olmus ileri sürümlerde düzeltilir muhtemelen
0 Likes
Cassiel
Active Level 3
Galaxy Z
Düzelseydi canıma minnetti vallahi 💔
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Z

Merhaba Cassiel,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes