cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yavaş şarj

(Topic created on: 4 weeks ago)
60 Views
ahmet636363
Active Level 7
Options
Galaxy Z

Yeni aldığım şarj kablosu 2 gün boyunca hızli şarj etmesine rağmen bugün yavaş şarj (dolmasına 10 saat ) uyarısı veriyor farkli adaptörlerde denedim hatta powerbanklerde denedim aynı sonuç. Kabloyu başka bir cihazda denedim normal çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

12 Comments
Atakan63
Active Level 8
Galaxy Z
2sorun var olabilir 1. Ayarlardan hızlı şarjı kapadın 2. Bazı kablolar telefonları şarj etmiyo ama her şeyi ediyor bazen böyle bi duruma girebiliyor bi kablom var herşeyi ediyo telefonu etmiyo mesela başka bişi gelmedi akla o nasıl olay
0 Likes
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Z
Hızlı şarj açık baktım ama 2 gün boyunca şarj etti bugün etmiyor
Atakan63
Active Level 8
Galaxy Z
Adaptörden de değil diyon kablo benim dediğim gibi olsa neden iyi şarj etsin o nasıl kablo ya at çöpe yenisi al bence boş ver böyle kablo ile delirmekten iyidir
0 Likes
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Z
Kafayi yedirtti 120w redmi adaptörüne taktım redmiyi şarj ediyor. Çöpe gitti bu kabloda gidip redmi adaptörü alıcam samsung sadece telefonda iyi
0 Likes
Atakan63
Active Level 8
Galaxy Z
Adaptör ve kabloda spigen al çok övüyorlar
Galaxy Z
Adaptör ve kablo orijinal olmadığı zaman yüksek watt olsa bile bazen hızlı şarj etmeyebiliyor tavsiyen samsungun kablo ve adaptörünü kullanmanız
0 Likes
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Z
Zaten orjinal ikiside
0 Likes
Galaxy Z
Orijinal samsung kablo ve adaptör ile hızlı şarj moduna girmiyorsa (cihazın watt değerine uyumlu) ya cihazda ya da şarj cihazında sorun var demektir samsung desteğe başvurabilirsiniz
Galaxy Z
farklı prizlerde denemeyi unutmayın ayrıca cihazı farklı şarj cihazlarında deneyin sadece sizinkinde oluyorsa sorun şarj cihazında sorun vardır