cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One Ui 6.1.1 Galaxy Z Flip 5'e Otomatik Yakınlaştırma Özelliğini Getirecek 📷

(Topic created on: 07-15-2024 03:38 PM)
921 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy Z

image

Galaxy Z Flip 6 akıllı telefonunu Auto Zoom özelliği de dahil olmak üzere birkaç yeni kamera özelliğiyle piyasaya sürdü . Bu Flex Zoom özelliği uzun süre Galaxy Z Flip 6'ya özel olmayacak çünkü Samsung yakında kullanılabilirliğini genişletecek. Auto Zoom özelliği , yaklaşan One UI 6.1.1 güncellemesi aracılığıyla Samsung Galaxy Z Flip 5'e geliyor.

Muhteşem zoom kamera özelliği, zoom seviyesini otomatik olarak ayarlayarak kapak ekranında selfie çekme deneyimini geliştirir. Otomatik Zoom özelliği yalnızca Flip cihazlarla uyumludur, şu anda yalnızca Galaxy Z Flip 6 ve yakında Galaxy Z Flip 5 akıllı telefon için kullanılabilir olacak

Otomatik Yakınlaştırma

One UI 6.1.1'in Otomatik Yakınlaştırma özelliği, ister tüm vücut ister üst vücut çekimleri yapın, özçekimlerin iyi çerçevelenmesini sağlar. Kullanıcılar uygun bir mesafeye hareket edip fotoğraf çekmeye hazırlanırken, kamera konuyu otomatik olarak algılar ve yakınlaştırmayı buna göre ayarlar.

Kamera kapak ekranında başlatıldığında ve telefon Esnek Mod'a yerleştirildiğinde çalışır. Yüz ve vücut tanıma gibi gelişmiş AI teknolojisini kullanan kamera, 0,6x ile 3x arasında değişen en iyi yakınlaştırma oranını akıllıca tahmin eder.

image

Bu nasıl kullanılır?

Galaxy Z Flip akıllı telefon kullanıcıları bu özelliği kolaylıkla kullanabilirler, sadece birkaç adımı takip etmeleri yeterli:

• Kapak ekranında Kamera uygulamasını açın ve cihazınızda Flex modunu etkinleştirin.
  • Şimdi biraz uzaklaşın ve selfie çekmeye hazır olun.
  • Kamera kişiyi algılayacak ve uygun yakınlaştırma oranını otomatik olarak ayarlayacaktır.
  • Fotoğraf çekmeye hazır olduğunuzu avucunuzu göstererek veya "Gülümse", "Çek" veya "Tıkla" gibi sesli komutları kullanarak belirtebilirsiniz.
Yukarıdaki kolay adımlarla daha doğru ve daha kaliteli yakınlaştırma resimleri çekebilirsiniz. Samsung , AI yeteneklerini kullanıcı arayüzü tasarımıyla entegre ederek amiral gemisi akıllı telefon serisinin işlevselliğini ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor.

image

Kaynak: Sammyfans

9 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Quantum-A
Active Level 9
Galaxy Z
Eline Sağlık, Caner kardeşim. 😊

Z Flip 6 ile birlikte kapak ekrana gerçekten harika işlevler eklendi.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Z
Eline sağlık dostum 👏👏

View solution in context

Solution
truynactrem
Active Level 4
Galaxy Z
one ui 6.1 ile otomatik kadrajlama gelmişti baktılar şikayet yok getirelim demişlerdir :d

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy Z
Odak modunu cıkartığını unuttu herhalde Samsung

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy Z
Flip serisini bilmiyorum ama s serisinde iki taraftada var bu özellik

View solution in context

Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Z
Bunu mümkünse Fold 4 ve 3 için de getirmeliler. O cihazların bunu çok rahat kaldıracak güçte olduğuna eminim.

View solution in context

Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Z
Umarım olurum önceden de dediğim gibi bu seviye sistemi biraz garip çalışıyor.

View solution in context

Solution
Galaxy Z
Hayırlı olsun Eline sağlık 👍

View solution in context

Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Z
Members bildirimlerim kapalı uygulamaya girdim sakince bakalım birisi yorumlarımdan birine cevap vermiş mi diye bildirim ikonuna tıkladım ve... 😀🎉 Hadi bakalım bu ay Expert olmayı düşünüyorum.

View solution in context

17 Comments
Solution
Quantum-A
Active Level 9
Galaxy Z
Eline Sağlık, Caner kardeşim. 😊

Z Flip 6 ile birlikte kapak ekrana gerçekten harika işlevler eklendi.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Z
Rica ederim Emir kardeşim. Evet dediğini biliyorum hatta bugün haberi gördüm ama onu paylaşmadım bugün 3 haber paylaştım belki onuda başka biri paylaşır 😊
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Z
Eline sağlık dostum 👏👏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Z
Rica ederim dostum 🙂
Solution
truynactrem
Active Level 4
Galaxy Z
one ui 6.1 ile otomatik kadrajlama gelmişti baktılar şikayet yok getirelim demişlerdir :d
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Z
😁
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy Z
Odak modunu cıkartığını unuttu herhalde Samsung
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Z
Bu özelliği ekranın arkasındaki kapağa getiriyorlar daha işlevsel olsun diye. Yoksa normal kamerada vardı zaten 🙂
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy Z
Flip serisini bilmiyorum ama s serisinde iki taraftada var bu özellik