cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Z Flip5’in FlexCam özelliğiyle ellerini kullanmadan fotoğraf çekebilirsin!

(Topic created on: 08-11-2023 04:37 PM)
5882 Views
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy Z

Sen Galaxy Z Flip5’in FlexCam özelliği ile neler çekmek isterdin?

6 Comments
Galaxy Z
Hocam Yok Nasıl Çekelim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Ben m12 ile ellerimi kullanmadan çekebilşyorum zaten,o kadar para vermeye gerek yok.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Kumsala karşı koyup dalgalar eşliğinde fotoğraf çekinmek isterdim 😍

Sesli komut özelliğini Capture diyerek 📸
Galaxy Z
Alırsak Çekeriz Hocam🥰
Galaxy Z

Övülen Flex ekranın menteşesi 3 ay içerisinde çıktı. Garanti kapsamına da almıyorlar. 12 Bin TL de onarım ücreti tahsis ettiler. Ne diller döktüm tekrar incelensin benim bundan sorumlu olmama imkan yok diye. Fotoğrafta anlaşılır, gömülü lastik çıktı. Nasıl kullanıcı hatası olabilir bu? Cımbızla tutup çekmedim ya! Telefonu olması gerektiği gibi açtım ve bu yaşandı. İyi niyet kapsamında da 7 Bin TL ye düşürdüler bedeli. İnanılacak iş değil. Hala reddediyorum ve acilen çözüm istiyorum. Menteşenin geldiği bu durumun sorumlusu ben değilim. İnsaflı bir yetkiliye denk gelmek istiyorum. Başvurabileceğim tüm platformlara başvuracağım. Flip serisini almanızı önermiyorum. 3 ay içerisinde bu yaşandı, senelerce kullanmak hayal.mentese2.pngmentese3.pngmentese1.pngKVK.png

0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Z

Merhaba RabiaSelcenÇetin,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes