Resolved! Solved

Original topic:

wipe cache partition

(Topic created on: 05-27-2025 09:30 PM)
222 Views
S24FEBurak
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonu yedekledim güncelledim sonra hard reset attım 10 gün oldu bataryasını pek beğenmiyorum önerir misiniz wipe cache partition?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Veriler gitmiyor
1-telefonu kapatın pcye bağlayın
2-güç+ses açma tuşuna basılı tutun bir ekran gelecektir
3-ses kısma tuşu ile aşağıya inin wipe cache partition yazısı var ona güç tuşuna basıp okeyleyin

Ama wipe cache partition'un hemen altında veya üstünde factory reset var ona basmayın yanlışlıkla yoksa verileriniz gider😊

View solution in context

14 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Hikaye nedir ?😊
0 Likes
S24FEBurak
Active Level 4
Galaxy S
one 7 sonrası reset attım 1 hafta oldu şarjda sıkıntılar var tavsiye ediyor musunuz hangi bilgileri kaybederim
0 Likes
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Hocam Hard reset atıldığında wipe cache partition yapmaya gerek kalmıyor bütün verileri sildiği için ama yinede yapabilirsiniz zararlı değil nasıl olsa
0 Likes
S24FEBurak
Active Level 4
Galaxy S
Nasıl yaparım veriler falan gidiyor mu
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy S
Wipe Cache Partition veri silmez recovery menüden yapılır
0 Likes
Solution
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Veriler gitmiyor
1-telefonu kapatın pcye bağlayın
2-güç+ses açma tuşuna basılı tutun bir ekran gelecektir
3-ses kısma tuşu ile aşağıya inin wipe cache partition yazısı var ona güç tuşuna basıp okeyleyin

Ama wipe cache partition'un hemen altında veya üstünde factory reset var ona basmayın yanlışlıkla yoksa verileriniz gider😊
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
S24 fe 256gb modeli kullanıyorum bende sorun olmadı. İstersen ayarlarımı yazarım.😊
0 Likes
S24FEBurak
Active Level 4
Galaxy S
Olur bende kullanıyorum yazar mısınız
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Sanal ram kapalı adaptiv pil kapalı %90 şarj kesme mecbur değilsem hızlı şarj kesinlikle kullanmıyorum. 120 hz ekran 60 hz ekran ayarı %10 kullanımda 1 saat net. 60 hz 1saat 20 dakka gördüm. Normal kullanım oyun yok pupc v.b.😊 instagram kullanmıyorum. Ayrıca instagram sorunlu diyorlar.