Original topic:

.

(Topic created on: 05-06-2025 10:46 PM)
180 Views
kralllardünyası
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bir güncellemeyi çıkaramayacak kadar kadar kötü bir firma ve xiomi al daha iyi 8klık telefonda bile 15 var .samsungun tek eksi yanı yazılımı yazılımı .yazılımı çözseler iphone a kafa tutar

Galaxy S
Kanka4yıl güncelleme alıcak demişlerdi uı8 çıkarıcaklar şaka gibi ya birde söz vermişler 4yıl güncelleme alıcak diye uı7 çöp oldu gibi 3ay kullanırız uı8 gelir.3ay oldu güvenlik güncellemesi gelmedi nerde bu güncellemeler??
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Açıkçası hangi cihaz kullanıyorsunuz bilmiyorum. Ama bazı cihazlar 3 ayda bir güncelleme politikasına tabiler. Kullandığım cihaz aylık alıyor ve bu konuda bir sorun yaşamadım. Bu arada 4 yıl dedikleri 4 tane büyük Android güncelleme sözü. Yani ne kadar geç verirlerse versinler o güncellemeleri yasal olarak vermek zorundalar.
0 Likes
Galaxy S
A35
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
A35 3 ayda bir güncelleme alıyor Samsung politikasına göre.1746563234197.jpg
0 Likes
Galaxy S
Başka zaman 1ayda bir güncelleme alırdı
0 Likes
Galaxy S
Eylül ocakda
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bazen liste değişebiliyor. Eski cihazları genelde 3 aya alıyorlar ama A35 geçen sene çıkmış cihaz bunun için çok yeni.
Galaxy S
16bintl verdim gidip oppo huawei alırdım neden çünkü samsung gibi büyük firmaya güvendim aldım vatandan telefonda kasma donma yok çok akıcı ama güncellemeler berbat ötesi
0 Likes
Galaxy S
Birde adaptöre 710tl verdim adaptörde çıkmıyor orta segmentteki telefona
0 Likes
Galaxy S
Bir yıl bitmiş uı7 verse ne olacak uı8 ide vöyle geçiştirirler
0 Likes