cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

son güncellemeden sonra şarj sorunu

(Topic created on: 12-14-2020 09:07 PM)
3514 Views
MuhammetBeY
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s20+ telefonum son güncellemeden sonra şarj dayanamaz oldu. Normalde 1 günü rahat çıkartan telefonum 5 saat gibi bir süre anca gidiyor bataryası.(Normal kullanım)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy S
Yüksek bir ihtimalle telefonunuzda yazılımsal bir problem bulunmakta umarım yakında gelecek güncellemeyle düzelir ve sizede ayrı olarak bazı önerilerde bulunacağım.

1)Ilk olarak telefonda çok şarj yediğini düşündüğünüz uygulamaları uyku moduna alınız ve çok kullanmadığınız uygulamaları da uyku moduna alınız sonrasında ise adaptif pili aktifleştiriniz.

2)Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.

3)Çok önermiyorum sizin insiyatifinize bırakıyorum.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.Yedekledikten sonra cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Teşekkürler.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Şimdi Android 11 e geçince ufak bir yazılım hatası olabilr yeni gelecek yazılım güncellemsi ile sorun muhtemelen düzelecektir sana tavsiyem

Bu sorunu samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza

View solution in context

7 Comments
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy S
Yüksek bir ihtimalle telefonunuzda yazılımsal bir problem bulunmakta umarım yakında gelecek güncellemeyle düzelir ve sizede ayrı olarak bazı önerilerde bulunacağım.

1)Ilk olarak telefonda çok şarj yediğini düşündüğünüz uygulamaları uyku moduna alınız ve çok kullanmadığınız uygulamaları da uyku moduna alınız sonrasında ise adaptif pili aktifleştiriniz.

2)Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.

3)Çok önermiyorum sizin insiyatifinize bırakıyorum.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.Yedekledikten sonra cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MuhammetBeY
Active Level 1
Galaxy S
Ben oyın oynamıyorum pil tasarfunda kullanmakta belli bir süre sonra sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum.
0 Likes
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
samsung exynos islemci pismanliktir s20 var bendede cok pismanim
0 Likes
MuhammetBeY
Active Level 1
Galaxy S
neden ısınıyor mu ne ben gayet memnunum aslında sadece son güncellemeden sonra şarjı çok gidiyor
0 Likes
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
isinma yok exynos islemci oyun oynamayo seviyorm pugbta bile 90 fps vermoyor tlfn mi 10 t pro bile 90 fps veriyor
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Şimdi Android 11 e geçince ufak bir yazılım hatası olabilr yeni gelecek yazılım güncellemsi ile sorun muhtemelen düzelecektir sana tavsiyem

Bu sorunu samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza
MuhammetBeY
Active Level 1
Galaxy S
teşekkür ederim gönderdim