cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

sesi kısınca ekran titriyor S20, Android 11

(Topic created on: 12-17-2020 09:13 PM)
875 Views
Oxobis61
Active Level 7
Options
Galaxy S

Android 11 guncellemesinden sonra instagram videolari, özellikle reels video izlerken sesi kısar veya açarsam video titremeye basliyor. Ayni videoyu tekrar acinca normlal oynuyor.

Komple instagram silip yenidrn kurdum ama çözüm olmadi. Baska öneriniz varmi. Nasil çözebilirim

14 Comments
sefaks
Active Level 3
Galaxy S
sıfırlarsan belki
Oxobis61
Active Level 7
Galaxy S
hocam dusundum bunu ama yaklasik 300 tane program var. ben onlari yeniden kuramam. inan ugrasacak vaktim yok
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Cihaz yeni andorid 11 sürümüne geçtiği için böyle uyuşmazsızlıklar olabilir Instagram yakında yeni güncellemesi ile sorunun düzelebilir
0 Likes
Galaxy S
Bende S20 kullanıyorum. Bahsettiğiniz işlemleri denedim sorun oluşmadı.
0 Likes
Oxobis61
Active Level 7
Galaxy S
her zaman olmuyor. tahminen 4 kerede 1 oluyor
0 Likes
Oxobis61
Active Level 7
Galaxy S
nickinde yazdığı icin soruyorum. sizin telefon ısınıyor mu devamlı
0 Likes
Galaxy S
15 dakika Cod oynadım sıcaklık 43 dereceye ulaştı. Şöyle bir tuhaf durum var. Fotoğraf çekerken telefon daha çok ısınıyor. Kameranın oyundan daha çok ısıya sebep olması bana normal gelmedi. Kamera kullanırken 44-45 dereceler söz konusu
Oxobis61
Active Level 7
Galaxy S
anlattıklarınızı aynısını Telefonu ilk aldığımda yaşadım yaklaşık bir ay süre bu sorunları çözmeye çalıştım Defalarca Samsung'a hata raporu gönderdim O sırada gelen güncellemeler ile birlikte şu an hersey duzeldi. artik isinmiyor.

hiçbir sıkıntı yaşamıyorum oyun oynarken yine bir miktar ısınma var ama kamerayı açtığında artık cok isinmiyor
0 Likes
Galaxy S
Teşekkürler. Bendeki durum rahatsız edici boyutlarda. 25 tane fotoğraf çektim %6 pil azaldı.
0 Likes