cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung akilli saat sorunu...Dikkat...altimetre

(Topic created on: 08-14-2020 02:08 PM)
920 Views
SADOLAYN
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaslar benden size tavsiye samsungun akilli saatini alirken iki kere dusunun .Altimetre ,barometre ve kat cikma sayma ,fonksiyonlari belirli bir sure sonra bozuluyor. Basima geldi ve moto kurye ile servise gonderdim .Anakarti ve pilini degistirip tekrar geri gonderdiler ,garanti kapsaminda...

3 ay sonra ayni sorunu tekrar yasadim bu sefer ist. Avcilar basari servisine kargoladim .

Bu sefer bu servis sivi temasi oldugunu soyledi 855 tl ucret istedi .Konuyu samsung musteri hizmetlerine tasidim yardimci olmadiklari gibi ukala tavirla konustu(Yasin isminde bir insan) 
O kadar titiz kullandigim saatin sorununu bana yiktilar . 

Siz siz olun samsung alirken iki kere dusunun derim ben ki iphonedan gecen biri olarak suan cok pismanim elimde samsung s20 plus telefonu var birde ...bunu da en yakin zamanda elimden cikaracagim...

Olayida tuketici hakem heyetine kadar tasiyacagim sonucu burada paylasirim . 

Ilk servisin hatasini bana yikmis oldular. 
Samsung tercih ederken iki kere dusunun servis kalitesi sifir tamir etsinler daha sonra bozulsun hatayi size atsinlar

Simdi anliyorum apple gibi olamadiklarini o kadar iphone kullandim servise gittigi zaman hep yeni telefon gelmisti. 

YAZIKLAR OLSUN SAMSUNG 

Her platformda , dile getirecegim . 

Birde bu markanin note 20 ultrasini almayi dusunuyordum . 1.500 tl lik saat icin bu terbiyesizligi yapan 13 bin liralik telefonun tamiri icin neler yapmaz . 

Dikkatli olun arkadaslar benden sadece bir uyari .

16 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy S
bende watch active 2 var Bayadır kullaniyorum ve hic sorun yok kullanımdan kullanima değişir tabiki sadece bi şeye bakarak koskoca firmayı lekeleyemezsiniz
gokhan01
Active Level 7
Galaxy S
Ferhat benim saatte de vardi aynı sorun ana kart deisti si.dilik sorun yok ama içimde ne zaman sorun yapacak duyguda yok deil hani

FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy S
simdi benim içime de kurt düştü umarim bi sorun yaratmaz saatimin daha pek bi sıvı teması da olmadi umarim seninkinde de sorun çıkmaz gokhan abi saat simdi gündelik bi aksesuar olduğu icin servise vermeklede ugrasmak istemem umarim sorun çıkmaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
adam yazmış iphone iken sürekli cihaz değiştirdiler diye.kimbilir kaç cihaz arıza yaptırdı.resmen itiraf ediyor zaten düzgün cihaz kullanmıyorum diye
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
bilip bilmeden konusuyorsunuz sorun kullanmakla alakali degil iphone telefonda ekran titremesi vardi ekran degismeden telefonu sifiriyla degistirmislerdi demek istedigim nokta musteri memnuniyeti servisin yaptigi hatayi bizler niye cekiyoruz.
ayrica benim bu formda actigim konulara bakabilirsin itiraf en son basvuracagim olaydir. sonuc odakli ve hep yapici olmusumdur.
basina gelince ne demek istedigimi anlarsin @xdadevolepers
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Galaxy S
nasıl sıvı teması.. saat zaten ip68 deilmi

temas varsa ilk servisin iyi montaj yapmadığını anlıyorum ben.. seninle ne alakası var

geçmiş olsun ustadım

benimde canımı sıkmaya başladı samsung servis ağı
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
aynen ustat bende bunu anlatamadim .
ben saate gozum gibi bakiyorum zaten akilli saat kullanan bilirler iyi bir akilli saat kullanan heleki benim gibi spor yapiyorsa hic ayri kalmaz ..o yizden ilk altimetre kat cikma fonk. sorunu yasadigimda moto kurye ile gonderip hizli bir sekilde cozume kavustirmustim . 3 ay sonra ayni sorun simdi sivi temasi diyorlar . o musteri hizmetlerindeki samsung da calisan YASIN ismindeki sahsiyetin konusmasina sahit olsaniz keske .... diyorki bana ne servis yazmis bizde servisle paralel dusuniyoruz bende diyorum fotolari gonderin bana inanmiyorum servise oyle bir uygulamamiz yok diyor . nasil kurimsal bir sirketsin senden yetkili birisi yok mu diyorum yok diyor

civki cikmis samsungun
0 Likes
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy S
Bu süreçte size kolaylıklar dilerim.
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
yok kararliyim bana adam.gibi gelseler di keske, hata bende olsa servisle bile ugrasmaz gider ayni saatin sifirini alirdim . insana yapmadigi bir hatayi ustune atmak dokunuyor.
birde bunu yapan samsung