cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s9 + ekran parlaklığı

(Topic created on: 02-28-2020 02:03 PM)
1459 Views
HAKANFf
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar benim cihaz nedense dışarı çıktığım zamanlar ekranı zor görüyorum parlaklık az kalıyor. Acaba benim cihazmi sorunlu . Veya önerisi olan varmı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zarifoğlu,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşadığınız duruma göre, ürünü adaptif parlaklıkta kullanmanızı öneririz. Adaptif parlaklık, dokunmatik ekran parlaklığının, ortama göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlamaktadır. Ayarlar > Ekran > Adaptif Parlaklık'tan etkinleştirebilirsiniz.

Adaptif Parlaklığınız açık ve sorun yaşamaya devam ediyorsanız, kapatıp, ekran parlaklığını maksimum seviyede kullanmanızı öneririz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

8 Comments
Sahra
Active Level 5
Galaxy S

Otomatik parlaklığı aç. Parlaklık otomatik olarak ortam ışığına göre ayarlanır. 

0 Likes
gs1905
Active Level 7
Galaxy S
aynnen otomatik yükseliyo
MstfB80
Active Level 4
Galaxy S
otomatik parlaklık ayarını devre dışı bırakın ve ışık ayarını yükseltin ve ekran ayarlarını ek resimdeki gibi yapın.
0 Likes
kenansbayram
Active Level 6
Galaxy S

Yanlış bir bilgi ben şarj ömrünü uzatmak için 4K Çözünürlüğü tercih etmiyorum. FHD+ da kullanıyorum. Ve ışığa çıktığımda sensör otomatik olarak GAMMA ayarını yapıyor.

0 Likes
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Adaptif parlaklığı kapatıp dener misin? 

0 Likes
kenansbayram
Active Level 6
Galaxy S

Dostum selam,
 Ben ekran parlaklığını full'e yakın tutuyorum ve ekranın kamera kısmındaki sensörler otomatik olarak, adaptif parlıklık açık olmasa bile, kendini otomatik olarak ayarlıyor ve GAMMA' yı ayarlıyor ve ekranı parlatıyor. Önemli olan dışarda iken ışığı kameraların olduğu kısıma doğru almak. 
Yani eğer güneş karşınızdan vuruyorsa bu gözünüzle olan bir görme problemi olacaktır.
 Ancak telefonun kamera ve sensörler kısmını biraz ışığa maruz bırakırsanız gayet güzel ekran parlaklığına kavuşursunuz.  
 Ekran ayarlarında FHD+ ve ya 4K olarak seçmeniz bu özelliği etkilemez. 
Eğer sorun olursa yardımcı olurum. Bu konuda oldukça tecrübeliyim. Motor ile uzun yolları seyahat ediyorum. Çanakkale'ye giderken güneşin altında gayet parlak görünlüler alıyordum.

Princee90
Active Level 8
Galaxy S

Adaptif parlaklık seçeneğini kullanıyosan ortam ışığına göre cihaz kendini optimize ediyo. Manuel kullanıyosan belirlediği ayarda kalır. Kullandığın seçeneğe göre değişiklik gösterir

0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zarifoğlu,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşadığınız duruma göre, ürünü adaptif parlaklıkta kullanmanızı öneririz. Adaptif parlaklık, dokunmatik ekran parlaklığının, ortama göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlamaktadır. Ayarlar > Ekran > Adaptif Parlaklık'tan etkinleştirebilirsiniz.

Adaptif Parlaklığınız açık ve sorun yaşamaya devam ediyorsanız, kapatıp, ekran parlaklığını maksimum seviyede kullanmanızı öneririz.

Teşekkürler.

MOD