- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-28-2020
02:03 PM
(Last edited
02-28-2020
02:06 PM
by
User0000005
) in
Arkadaşlar benim cihaz nedense dışarı çıktığım zamanlar ekranı zor görüyorum parlaklık az kalıyor. Acaba benim cihazmi sorunlu . Veya önerisi olan varmı
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2020 02:37 PM in
Galaxy SMerhaba zarifoğlu,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşadığınız duruma göre, ürünü adaptif parlaklıkta kullanmanızı öneririz. Adaptif parlaklık, dokunmatik ekran parlaklığının, ortama göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlamaktadır. Ayarlar > Ekran > Adaptif Parlaklık'tan etkinleştirebilirsiniz.
Adaptif Parlaklığınız açık ve sorun yaşamaya devam ediyorsanız, kapatıp, ekran parlaklığını maksimum seviyede kullanmanızı öneririz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 02:09 PM (Last edited 02-28-2020 02:09 PM ) in
Galaxy SOtomatik parlaklığı aç. Parlaklık otomatik olarak ortam ışığına göre ayarlanır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 02:12 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 03:13 PM (Last edited 02-28-2020 03:13 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 07:03 PM in
Galaxy SYanlış bir bilgi ben şarj ömrünü uzatmak için 4K Çözünürlüğü tercih etmiyorum. FHD+ da kullanıyorum. Ve ışığa çıktığımda sensör otomatik olarak GAMMA ayarını yapıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 03:26 PM in
Galaxy SAdaptif parlaklığı kapatıp dener misin?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2020 07:07 PM in
Galaxy SDostum selam,
Ben ekran parlaklığını full'e yakın tutuyorum ve ekranın kamera kısmındaki sensörler otomatik olarak, adaptif parlıklık açık olmasa bile, kendini otomatik olarak ayarlıyor ve GAMMA' yı ayarlıyor ve ekranı parlatıyor. Önemli olan dışarda iken ışığı kameraların olduğu kısıma doğru almak.
Yani eğer güneş karşınızdan vuruyorsa bu gözünüzle olan bir görme problemi olacaktır.
Ancak telefonun kamera ve sensörler kısmını biraz ışığa maruz bırakırsanız gayet güzel ekran parlaklığına kavuşursunuz.
Ekran ayarlarında FHD+ ve ya 4K olarak seçmeniz bu özelliği etkilemez.
Eğer sorun olursa yardımcı olurum. Bu konuda oldukça tecrübeliyim. Motor ile uzun yolları seyahat ediyorum. Çanakkale'ye giderken güneşin altında gayet parlak görünlüler alıyordum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2020 10:02 AM in
Galaxy SAdaptif parlaklık seçeneğini kullanıyosan ortam ışığına göre cihaz kendini optimize ediyo. Manuel kullanıyosan belirlediği ayarda kalır. Kullandığın seçeneğe göre değişiklik gösterir

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-29-2020 02:37 PM in
Galaxy SMerhaba zarifoğlu,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşadığınız duruma göre, ürünü adaptif parlaklıkta kullanmanızı öneririz. Adaptif parlaklık, dokunmatik ekran parlaklığının, ortama göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlamaktadır. Ayarlar > Ekran > Adaptif Parlaklık'tan etkinleştirebilirsiniz.
Adaptif Parlaklığınız açık ve sorun yaşamaya devam ediyorsanız, kapatıp, ekran parlaklığını maksimum seviyede kullanmanızı öneririz.
Teşekkürler.
MOD