cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s24ultra pil sorunu

(Topic created on: 5 hours ago)
73 Views
alabasenes
Beginner Level 1
Options
Galaxy S

hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce s24ultra aldım fakat şarjı su gibi gidiyor bu telefonu kullanıp da böyle olan var mı normali bu mu yani gece 51de bırakıp uyudum sabah elime aldığımda 47ydi sarjı onun haricinde gün içinde de aktif kullansam neredeyse 1 günü çıkarmayacak gibi bu normal midir ekran sürem günlük aşağı yukarı 5.30-6 saat civarı ve Bluetoothum açık duruyor sürekli bu yazıyı yazana kadar 46dan 43e düşmüş mesela kafama takılıyor bu olay a51 den geçtim bu telefona ve 5 yıllık telefon olmasına rağmen 1 gün rahat çıkarıyordu beni varsa fikri olan bu konu hakkında veya bu olayı yaşayan konuşmak isterim teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba alabasenes,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
memrhymes
Active Level 3
Galaxy S
Aynı şey bende de var gibi böyle hissetmeye başladım ilk aldığım zamanlarda 2 günü bile zorluyodu şimdi günaşırı takıyorum takmak zorunda kalıyorum
0 Likes
llgngr
Active Level 5
Galaxy S
sizin cihazinizda sorun vardir hrld yoksa s24u 12 saati zorlayan bi bataryaya sahip
0 Likes
memrhymes
Active Level 3
Galaxy S
Telefonumu çok seviyorum ama bu çok can sıkıcı ya normal gidiyo yada ben çok kafamda kuruyorum
0 Likes
ilke35
Active Level 3
Galaxy S
Katılıyorum en düşük ayarlarda kullanıyoruz mecburen bu telefon en az 5500mah~6000mah arası olmalıydı
0 Likes
Galaxy S
Benim de son sistem güncellemesinden sonra düşmeye başladı Bekleme modunda gitmiyor ama telefonu kullanırken özellikle internette hızlı düşüyor
0 Likes
Galaxy S
Dün mü ne güncelleme geldi ondan mı ben ekranı QHD+ a aldım ondan sanmıştım
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba alabasenes,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes