cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s24 GPS bulmuyor

(Topic created on: 08-21-2024 03:22 PM)
197 Views
ebusah
Active Level 5
Options
Galaxy S

1 hafta içinde 2 kere oldu bu olay daha doğrusu 2 kere kullandım haritayı iikisinde de GPS aranıyor diyor yol tarifi vermiyor 

10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bazrn o konumda cok yogun olunca sapıta biliyor marka farketmesin
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Bizdede oluyor usta
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
GPS stabil çalısmıyo bazı alanlarda. Dün 15 promax ve s24 ultrada aynı yere konum açtık bir samsung GPS kaybetti bir apple. Yani tamamen bulunduğunuz konum ile alakalı.

Kullanılan programlar google harita, Apple harita.

Bazı yerlerde GPS yetmiyor kesinlikle
lacwer
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef yazılımsal sorunlar var ama biz hala güncelleme bekliyoruz. Samsung Türkiye milletin 3 ağustosta aldığı güncellemeyi hala bize verme tenezüülünde bulunmuyor. Amiral gemisi asla samsung alınmaz böyle rezil hizmet görüyorsun. A serisine daha çok önem veriyor samsung. Amiral gemisi iphone alınır samsung hikaye
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Yazılımsal bir sorun yok dostum? Elbette olduğu yerler vardır. Dün iki adet amiral gemisi cihaz bile GPS bulamadı ara sıra. İkiside farklı yerlerde fakat birbirine yakın yerlerde GPS kayboldu. Gecikti falan iki cihazdada oldu. Mümkün olduğunca deneyimlemedikçe konuşmayalım.
(15pm ve s24u)

Güncelleme gecikmesi konusunda evet haklısınız.
0 Likes
lacwer
Active Level 3
Galaxy S
Ben 2 aydır yaşıyorum ve eşimde iphone 12 pro max var onun telefonu kullanıyoruz benim telefon GPS de sapıtıyor. Ben değil herkes s24 de GPS problemi olduğunu söylüyor ama samsung düzeltmek için hiç bir adım atmıyor
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Çevremde s24 serisi kullanan fazla ki kendimde kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Sizdeki sorun yazılımsaldır büyük ihtimal.
0 Likes
ebusah
Active Level 5
Galaxy S
valla az kaldı satacam artık GPS bile sorunlu cihazı aylardır savunuyorum çevreme
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Yandex indirdim bende iyi gözüküyor
0 Likes