cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s23 instagram hikaye kalite düşümü

(Topic created on: 01-02-2024 08:57 AM)
2286 Views
Members_UWopmmW
Active Level 1
Options
Galaxy S

merhaba daha önce galaxy m30s kullanıcısıydım. bir ay önce s23 aldım. telefon bildiğiniz üzere çok kaliteli videolar çekiyor. ancak bunları hikayede paylaştığımda kalite ciddi oranda kötüleşiyor. eski telefonumdan pek farkı yok gibi. bu konuda ne yapabiliriz

13 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarda öyle bir problem yok. Sanırım telefonun kamera uygulamasını kullanmak gerekiyor.
Galaxy S

telefon kamerasıyla çekip yüklüyorum ama kalite ciddi şekilde düşüyor

0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram>ayarlar>veri kullanmı ve medya kalitesi >veri tasarrufunu kapat ve en yüksek medya kalitesine yükle özelliğini aktif et.Fotoğrafa zoom yaptığında çok hafif kalite düşüşü olduğunu gözlemlersiniz ama onun dışında fotoğrafa tam bakarken hafif kalite düşüşü görünmez bile ve fotoğraf çekerken kendi kamera uygulamanı kullan.İnstagram kamerasını kullanma bu kadar bunları yaparsan sorun kalmaz dostum :)
Galaxy S

yanıt için teşekkür ederim ama maalesef bu dediklerinizi yapmış olmama rağmen kalite ciddi manada düşüyor. telefondaki kayıtla instagrama yüklenen video arasında ciddi bir **bleep** var 

CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bilmiyorum ben mesela test yaptım fotoğraf veya videoda zoom yapıp karşılaştırdığımda çok hafif kalite düşüşü oluyor ama fotoğrafa zoom yapmasam tam fotoğraf baksam kalite düşüşü yok bile benim telefonda s21 fe hatta s23'lerde bu sorun düzeltilecek diyordu samsung inşallah probleminiz düzelir.
Galaxy S
Bu ayar sizin yükledikleriniz için geçerli değil, videoları izlerken size gösterdiği kalite ile ilgili. Mobil veride gösterilen video kalitesi yani...
0 Likes
cggrr
Active Level 3
Galaxy S
Bende s23 kullanıcısıyım bende de aynı 6.1 güncellemesini bekleyin diyorlar yani ben öyle okudum
0 Likes
Galaxy S

instagram uygulamasından çekip attığım hikayelerde kalite düşümü olmazken telefondan çekip yüklediklerimde kalite düşümü oluyor. normalde tam tersi öneriliyor. ciddi manada kafam karıştı

0 Likes
lokb
Active Level 7
Galaxy S
İnstagram sadece iphone cihazlarda en kaliteli görüntülere izin veriyor onun dışındakiler gerçek kalitede yükleyemiyor şirket politikası
0 Likes