Original topic:

s23 Batarya optimize muazzam

(Topic created on: 04-21-2024 11:30 AM)
1282 Views
Erol14
Active Level 5
Options
Galaxy S
Ekran tazeleme hızım 120 hz ve güç tasarruf modu her zaman kapalı , buna rağmen muazzam seviyede ekran açık kalma süresi alıyorum, son güncellemeden beri one UI 6.1 gerçekten harika optimize oluyor 

image

28 Comments
Galaxy S
Max aldığım bu sıfırlama wipe data her şeyi yaptım en son yedek bile kurmadan tekrar kurdum telefonu ama böyle. Batarya sağlığım da 100.

Sizin Aod kapalı sanırım pil tüketiminde görünmüyor1713699814687.jpg
Erol14
Active Level 5
Galaxy S
Ekran 120 hz tazeleme hızında ise iyi veri kötü değil
Galaxy S
Hocam bu full wifi olan evde böyle. İşe gittiğim hafta içi günlerde max 5 saat alıyorum mobil veriyle. Güncelleme öncesinde mobil veri 7-8 saat wifi 9-10 saat alıyordum.
Galaxy S
Sizin aod ve widgetlar kapalı mı?
0 Likes
Erol14
Active Level 5
Galaxy S
Her zaman kapalı ! 120 hz ekran tazeleme hızı cihaz aldığımdan beri aktif hep
Galaxy S
Benim de 120 hz adaptif aldığımdan beri. 6.0 son güncellemelerinden itibaren inanılmaz batarya düşüşü olmuştu 6.1 ile ısınma başlamıştı ama şu an gitti o problem. Kullanmadığım çoğu uygulama uyku ve derin uyku ayarlarını da yaptım. Bluetooth sürekli bağlı watch 5 kullanıyorum. Aod kapattım kilit ekranı widget sildim bir de böyle bakacağım.
0 Likes
Galaxy S
Çok iyi bende de sonuçlar böyle, 6.1 baya iyi geldi cihaza
0 Likes
Matias87
Active Level 5
Galaxy S
Benimde 23 var ancak 60Hz kullandığım halde maksimum 6-30-7 saat ekran görüntüsü alabildim. Pil sağlanız benimkiden iyi olabilir. Benim pil sağlığı %96. Tebrikler sizlere 👍🏻
0 Likes
Galaxy S
6.1 den sonraki en iyi aldığım süre bu. Fena da değil açıkçası. Wifi ile böyle. Ama yine de eskiye göre 2 saatlik bir kayıp var. 1713774830820.jpg
0 Likes