cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s21 fe bazen sesler açık olmasına rağmen bildirimlerde sacece titreşim oluyor ses gelmiyor ...

(Topic created on: 03-08-2023 09:15 PM)
531 Views
artiery2020
Active Level 4
Options
Galaxy S

bazen hiçbir sebep yokken bildirimlerde sadece titreme oluyor ama ses vs hepsi açık olduğu halde hiçbir uygulamada sesli bildirim gelmiyor sadece cihazı yeniden başlatırsam düzeliyor birden bire oldu son 3-4 gündür var yani daha önce yoktu bu sorun bunu neden yapar bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acaba .. mesela alarm kuruyorum örneğin sabah ses vs herşey açık ama sadece titreşim oluyor ses yok veya whatsapp bir anda sadece titreşim oluyor ses yok çok büyük bir sorun bu benim için bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba artiery2020,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Bende S21 FE kullanıyorum dediğiniz gibi hiç olmadı. Bixyb Rutin açık olabilir belki otomatik ayarlıyor olabilir. Bende kapalı şahsen
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

zaten bende de yoktu böyle bir sorun yeni olmaya başladı bir anda bildirimlerden ses gidiyor durduk yere ...

0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Yanlış giden birşeyler yapmış olabilirsiniz. Yoksa durduk yere hiçbir telefonda donanım hariç, yazılım da sıkıntı çıkmaz elle farklı birşey yapmadığınız sürece veya sistem güncellemesi sıkıntılı olabilir ama öyle olsaydı bende bu sorunu yaşardım. Belki zedge üzerinden bildirim sesi indirip ayarladıysanız ondan da olabilir silinmiş olabilir. İyice düşünün yani yoksa dediğim gibi donanım hasarı yoksa durup dururken hiçbir şey olmaz.
0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

valla iyi anlarım bu işlerden sadece samsung a yabancıyım o kadar hiçbir ben kaynaklı hata olamaz çünkü yeniden başlat dediğimde hata gidiyor normale dönüyor herşey ve şöyle anlatayım daha açık olması için mesela masada duruyor örneğin sesli bildirim geliyor elimi sürmüyorum sadece ekrana bakıyorum ondan 5 dakka sonra tekrar bildirim geliyor titreşim var hop ses gidiyor sesli bildirim yok taki ben yeniden başlat diyene kadar sesli bildirim gelmiyor artık ben bişey yapmış olsam bir öyle bir böyle olmaz durum ...

0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

onunla bir alakası yok olamazda zaten mantıksız o ayarlarla oynamak .... yukarıda yazdığım gibi birden aniden telefon masadayken ses gidiyor yani mesela sesli bildirim geliyor 10 dakka sonra bir bildirim daha geliyor hop ses gitmiş sadece titreşim var taa ki yeniden başlat yapınca düzeliyor

0 Likes
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

sevgili kardeşim yardım istiyor olmam sana böyle ahkam kesme hakkı vermez ben durduk yere mantıksız demiyorum yazdığımı okumandın mı sen hiç ne yazıyor orda ?

zarar vs değil ki mesele diyorum ki normal normal çalışırken yani sesli bildirim geliyorken birden bire aniden bildirimlerden ses gidiyor diyorum umarım anlamışsındır bu sefer ... mantıksız dememdeki sebep bu bir yerden bir ayarla vs ile oynasam sonra böyle olsa hak verecem sana ama aniden kendi kendine cihaza el değmeden oluyor anlatabildim inşallah ....

0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba artiery2020,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes