cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s21 de whatsappta galerideki son fotoğrafları klasörü bulamıyorum yardım eder misiniz ..

(Topic created on: 12-05-2022 01:11 AM)
430 Views
artiery2020
Active Level 4
Options
Galaxy S

whatsappta bir sohbete girip altta ataça basınca hani galeri seçeneği var ya galeriye girip fotoğraf seçip göndermek için ... galeriye basınca sadece whatsapp kişilerimle paylaştığım video ve fotoğraflar çıkıyor kendi adlarıyla dosya dosya yan yana şekilde ... ama galerideki  fotoğraflar kısmı var ya en son çekilenlarin olduğu onu bulamıyorum görünmüyor başka klasör yok yani tüm medya veya en son olan vs hiçbir fotoğraf ve videoyu göstermiyor bunu nasıl görünür yapabilirim ??

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Uygulamarladan whatsapp ayarlarına gidin, izinler bölümümden fotoğraf ve medyayı izin ver yapın düzelir sorun

View solution in context

Solution
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Uygulamarladan whatsapp ayarlarına gidin, izinler bölümümden fotoğraf ve medyayı izin ver yapın düzelir sorun

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Android 13 sürümündemisiniz?
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

evet android 13 ama bir türlü galerideki genel fotoğraflar klasörünü bulamıyorum galeri seçeneğine basınca .. sadece dediğim gibi sohbet sayfasındaki kişilerimle paylaştığım medyalar var kare kare yan yana altta isimleriyle beraber ...

Solution
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Android 13 sonrası bazı izinleri tekrar vermenizi istiyor cihaz güvenlik açısından
0 Likes
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
WhatsApp sil tekrar yükle aynı sorunu yaşadım bu sekilde çözdüm
0 Likes
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
artiery2020
Active Level 4
Galaxy S

değerli kardeşim çok teşekkür ederim oldu sayende ... belki sizin için basit bişey ama çok zorlandım sabahtan beri daha yeni aldım telefonu beceremedim bir türlü ama çok mutlu oldum şu anda tekrar çok teşekkürler ... sevgiler 

Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Rica ederim. Bugün bende aynı sorunu yaşadım aklıma ilk şey oydu :)
Mert_Kemal
Active Level 5
Galaxy S
Çözüm olarak eklerseniz diğer sorun yaşayan arkadaşlar daha hızlı ulaşır bilgiye
0 Likes