Resolved! Solved

Original topic:

s20 problemlerim

(Topic created on: 12-03-2020 04:38 PM)
261 Views
Ekinox
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar yaklaşık 2 ay önce yeni 0 model bir s20 aldım. Alır almaz şarjınd abi sıkıntı olduğunu farkettim yeni alınmasına rağmen günde 2 defa şarj ediyorum ve ekran 10 dk bile açık olsa 5 ila 7 arası birim düşüyor. Direk servise yolladım sıkıntı var değiştirsinler diye ilk haftadan fakat bi sıkıntı yok diyip geri yolladılar beni. Geekbench yani işlemci hızı ölçen uygulamalardan birinde ilk hafta 905 almama rağmen ki bu samsung s20 ortalamasının fazlasıyla üstünde olmasına rağmen bu ay ölçtüğümde 470 ve 520 arası değerler alıp durdum arkada uygulama yoktu ana ekranım da minimum düzeye çekiliydi. 120 hertzde oyun oynarken örneğin asphalt gibi hızlı ekran yenileme gerektiren oyunlarda telefon takılıyor ve ısınıyor. Arada instagram gibi uygualamarda aşağı inerken 120 hertzde donmalar oluyor. Bunun gibi sıkıntıların yaşanması normal midir? Ui ile mi alakalı? Bu model telefonların ekran süreleri yaklaşık kaç saattir? Ben ortalama bir parlaklıkta yaklaşık 5 saat ekran süresi alabiliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Ekinox,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Ekinox,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes