cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s20 fe oneui 4.1 güncelleme

(Topic created on: 03-24-2022 09:30 PM)
545 Views
samsungs20fe
Active Level 1
Options
Galaxy S

s20 fe snapdragon versiyonu one ui 4.1 güncellemesi ne zaman alacak bilgisi olan var mı? Teşekkürler 

11 Comments
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Mart güncellemesiyle gelecek galiba
0 Likes
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Problem şu, mart güncellemesi nisan olmadan gelecek mi acaba 😄 24 mart oldu. Standart...

0 Likes
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Galiba nisan olmadan gelmeyecek. Şubat güncellemesi de çok geç gelmişti. Klasik samsung işte.
0 Likes
HikmetGven4TR
Active Level 7
Galaxy S
Sabırsız insanlarız.
0 Likes
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Acil gelmesi lazım çünkü telefon şuan baya kötü. Özellikle kamerada takılmalar, videolarda fps düşüşleri, uygulamadan atma ve şarjın çabuk bitmesi gibi sorunlar var(en azından bende var yani)
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba hocam yalniz degilsin onceden 120hz de 6 saat ekran suresi alirdim simdi 60 hz de 6 7 saat civarı sure alıyorum Sarj surem baya azaldı Kamerada agir cekim modunda bir netleme sorunu vardı guncelleme sonrasinda test ettim odak lamiyor nesneyi anca manuel odaklarsaniz oluyor.Uygulamadan atma sorunu bu telefona ozel degil android telefonlarda olan bir sorn bende yakın zamanda telefonuma yuklu olan uygulamayi calstiramadm durdugu icin sildim bir daha yukledim 3defa ancak duzeldi
0 Likes
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Ben Android 11'e geri döndüm, 120 Hz 10 saat alıyorum. Android 12'de 8-9 arası değişiyor. Yine de Android 11 çok daha stabil şu anda.

0 Likes
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Herhangi bir hata olmadi mi peki cunku surum dusuruyorsunuz.
0 Likes
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Yoo, root yok, stock orjinal firmware, bootloaderlar aynı, neden sorun olsun ki ?

0 Likes