cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

root kaldirma nasıl yapılır

(Topic created on: 02-16-2021 03:46 AM)
5044 Views
HalitGalaxyS10
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s10 cihazım var. Güncelleme yayınlandı ama rootlu olduğu için güncelleme yapamıyorum. Smart switch üzerinden nasıl yapabilirim? Denedim olmadı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Sammobiledan firmware bölümüne girerek model kodunuzu (öğrenmek için ayarlardan cihaz hakkındaya girerek model kodunuzu görebilirsiniz) yazıp TUR kodlu yazılımı indirin (Sammobile'a ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz) İndirdikten sonra pcye indirdiğiniz yazılımı atın. Dosya zip olarak inmiş olacak. Dosyada 5 adet dosya çıkacak. Bilgisayarınızda samsung driverin yüklü olduğundan emin olun. Odinide sammobiledan indirebilirsiniz. Odinide açarak açtığınız dosyaları kodlarına göre seçin. Cihazınızı dowload moda alınız. Ses açma ve kısma tuşuna basılı tutup usb bilgisayara bağlayın dowload moda girecek. Ondan sonra seçtiğiniz yazılımları start butonuna basıp başlatın. İşleminiz tamamdır. (Ek not; çıkan dosya isimleri vr programla eşleşmesi : BL=BL AP=AP CP=CP CSC=CSC HOME CSC =USERDATA)

View solution in context

7 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Sammobiledan yazılımınızı indirip odin üzerinden kurmak, kurmadan önce sıfırlamak ve daha sonra yazılımı atmak rootu kaldıracaktır.
Galaxy S
detay verebilir misin kral?
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Sammobiledan firmware bölümüne girerek model kodunuzu (öğrenmek için ayarlardan cihaz hakkındaya girerek model kodunuzu görebilirsiniz) yazıp TUR kodlu yazılımı indirin (Sammobile'a ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz) İndirdikten sonra pcye indirdiğiniz yazılımı atın. Dosya zip olarak inmiş olacak. Dosyada 5 adet dosya çıkacak. Bilgisayarınızda samsung driverin yüklü olduğundan emin olun. Odinide sammobiledan indirebilirsiniz. Odinide açarak açtığınız dosyaları kodlarına göre seçin. Cihazınızı dowload moda alınız. Ses açma ve kısma tuşuna basılı tutup usb bilgisayara bağlayın dowload moda girecek. Ondan sonra seçtiğiniz yazılımları start butonuna basıp başlatın. İşleminiz tamamdır. (Ek not; çıkan dosya isimleri vr programla eşleşmesi : BL=BL AP=AP CP=CP CSC=CSC HOME CSC =USERDATA)
teodan
Active Level 7
Galaxy S
Home_CSC'yi userdata'ya koymuyoruz. CSC cihazı sıfırdan kurmak için, HOME_CSC sıfırlamadan sürüm yükseltmek için. Bu arkadaşın yapması gereken CSC ile kurmak.
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
uzun gibi görünsede basit bir işlem. 😊
teodan
Active Level 7
Galaxy S
Sammobile yerine Frija kullanın. O da Samsung sunucularından indiriyor ama hız limiti 1 mb/s, Sammobile'da indirme hızları çok düşük.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
SuperSu uygulamasını mı kullanıyorsun ben biliyorum robot nasıl kaldirilir