cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

pil hk.

(Topic created on: 03-08-2021 01:34 PM)
254 Views
Mesuto46
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba. Telefonum s10 plus.ilk zamanlarda bataryası yaklaşık 2 gün gider iken şu an 12 saat ancak dayanıyor. Members uygulamasındaki interaktif kontrol üzerinden baktığımda pil durumu iyi yazıyor. Garantimiz bitmesine 1 ay kaldı. Garantiye göndersem pil değişimi yaparlar mı sizce?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mesuto46,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle göndermenizi tavsiye ederim. Uzun senelerdir Samsung kullanıcısıyım ve bu durumlarda sağ olsunlar beni hiç üzmediler. Bende de aynı cihaz var. Mayıs 2019'da almıştım. Şu an bir günü deliriyor batarya.
Mesuto46
Beginner Level 3
Galaxy S
teşekkürler. en iyisi göndermek o zaman
Erman17
Active Level 4
Galaxy S
Yurtiçi Kargo şirketi ile anlaşmalı Samsung servisi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirip servis adresini isteyebilirsiniz. Yakın bir zamanda A50 model telefonunu gönderdik nişanlımın. 3 gün içinde geri yolladılar ve sorunların hepsi çözülmüştü. Buna batarya değişimi de dahil.
Aydınmerts
Active Level 9
Galaxy S
telefonu servise götürmeniz durumunda pil durumunu görüntüleyebiliyorlar. eğer belirli bir seviyenin altına düştüyse değişim sağlayacaklardır. ama servise götürürken orijinal şarj aletini ve adaptörü de beraberinde götürmeniz gerekli. verilerinizi de yedekleyin çünkü muhtemelen format atacaklardır.
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Mesuto46,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD