Original topic:

one ui 8 ve ios 26

(Topic created on: 2 weeks ago)
426 Views
EmreS25
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar biliyorsunuz, one ui 8, one ui 7'nin cilalanmış, daha iyileştirilmiş ve çok büyük değişikliklere sahip olmayan bir versiyonu olarak çıkacak, 

🍎 kısmında da yakından takip ediyorum ios 26'yı ve güncellemeleri, worldwide olarak pek beğenilmedi, eklenilen güzel fakst bir o kadar çok detaylı olan ui, 15 ve üstü için fena olmasa da bu serilerin altındaki telefonlar için "fazla ısınıyor" dönütleri oldu, ayriyetten control center'in da çok ucuz bir hissiyatı olduğu, instagramda, "liquid glass transparent" modundayken klavyenin zor ayırt edildiği söyleniyor, sizce samsungun bu minimalist fakat düzeltici dokunuşlarıyla one ui 8 daha mı iyi oldu yoksa ios 26 gibi yoğun değişiklik ve detay mı gerekliydi?
24 Comments
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Ipadler için tek güzel güncelleme ipados 26dır. Cihaz mac oldu uçtu resmen
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Mini 5 kullanıyorum sence güncelleyeyimmi
0 Likes
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
evet ipad kısmında bence de harika olmuş 😊👏 zaten m processorli ipadler silip süpürür
0 Likes
rengin
Active Level 2
Galaxy S
Hayır bilmiyoruz
0 Likes
007aliinan
Active Level 3
Galaxy S
Ben 2 ay önce kullanıyordum, beta 26 kurmustum berbat rezaletti, Apple kendi ayağına **bleep**, samsunga geçtim rahatım, seviyorum bizim yazılımı ios 26 çöp
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
haklısınız, gerçekten yüksek bir performans düşüşü ve ısınma problemi var deniyor, özellikle 15 serisi altı cihazlar için
007aliinan
Active Level 3
Galaxy S
Ios 7 ile 18 arası güzeldi yazılımı ama 26 berbat kasma , ısınma, arayuz karisikligi
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
8.5 bekle asıl değişik **bleep**
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
evet benimde umudum burda çünkü one ui 7 zaten birkaç ay önce çıktı, çok sıkı çalışmış olmalılar, çat kapı ui çıkarmak zor iş