cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

one ui 7 pil sorunu

(Topic created on: a week ago)
12 Views
missioncompleated
Active Level 4
Options
Galaxy S

dostlar bende one ui 7 nin 2. yazılım güncellemesinden sonra büyük ölçüde düzeldi telim s23 ve 1 sene oldu şuanda ilk aldığım günden dahi daha uzun süre gidiyo bataryası sabah 7 de çıkıyorum akşam 5 6 gibi dönüyorum ve bataryam %60 kalıyo ki mükemmel bir değer yani 1 günü rahatlıkla çıkarabiliyor şu anda 

18 Comments
Galaxy S
üstad birincisi s20 fe ile karşılaştırma yapman çok büyük saçmalık onu söyliyim 2. si one ui 7 nin ilk sürümünü kullanan biri değilsin belliki çünkü ne demek istediğimi ancak o zmn anlardan izlediğin video büyük ihtimalle ilk sürüm yazdığımı belliki okumuyosun diyorumki 7 nin gelen 2. güncellemesinde sonra tel ilk günküne döndü dönöesede bunada şükürler olsun yani 5 saat 6 saat veriyodu ilk sürümde ki ekran süresi 1 1 buçuk saatti
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy S
Hocam alın gerçek bir karsılastırmalardan birisi açın okuyun bakın 4-5 saat one ui 7 icin nasil iyi bir değer one ui 7 batarya düşmanı farklı postlarda var göz gezdirin kullanim tarzi etkilese bile 6.1 de s23 kullaniciları genel olarak 6 saat 8 saat arası ekran almışlar
0 Likes
Galaxy S
senin için demiycem haftasonu 1 gün boyunca bakmıycam adam akıllı sonra kalan bataryaylada ins youtube da dolaşçam ve bi kaç saatte clash atçam bakalım nasıl oluyor bende merak ettim o adam nasıl o saatleri almış aklım almadı cihazımda ne özellik varsa hepsini aktif bir şekilde kullanıyorum 4x msaa açık aoe açık bt açık wifi açık wifi araması açık başka cihazlarda arama açık ve gün içinde watch 7 ile veri alışverişi yapıyor ram 5 6 gb kullanımda 140 150 gb tıda dolu depolamanın ayriyetten good lock tan bir sürü yaptığım animasyon hızları vs var kilit ekranı animasyonlu ve arka planda good lock tan 1 uygulama hep çalışır durumda bu bilgilere nazaran size bir sonuç atıcağım haftasonu
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy S
Baska bir arkadas o da s22 kullanıcisi simdi paylasmis ekran süresine bakarmisin rezalet seviyede amiral gemisi bir cihaz icin 10 yıllık s5 okadar ekran süresi verir https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Gün-Sonu-S22-Pil-Performansı/td-p/19790573?src=ShareByU...
0 Likes
Galaxy S
ekranın açık kalması önemli tamamda o süreçte ne yaptığında önemli üstad atıyorum 100 den 0 kadar pubg oynarsan max verceği 2 3 saat ama full film izlersen 6 dakikada yüzde 1 düşüyo saatte yüzde 10 gidiyo buda 10 saat ekran süresi verirki bunu eğer düşük parlaklık güç tasarufu modunu açıp yaparsan eminim 12 13 saat verir
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy S
Evet hocam kullanım tarzı etkiler ama 11 haziran attığınız postta ekran süreniz düşük uygulama güc tüketimi instagram ve clash royale de az tüketmiş o kadar bataryayı sistem tüketmiş gibi görünüyor
0 Likes
Galaxy S
zaten samsungların en büyük sorunu emin ol ben bunu bir kaç defa gözlemledim aynı şartlarda aynı pil seviyesiyle hem tel kapalı haliyle baktım kullanıma hem aktif kullanım haliyle emin ol aradaki **bleep** yüzde 7 ila 10 arası oluyu harcanan pil yani demek istediğim samsunglarda telefonun kapalı haliylede performanssız aktif kullanım haliylede aynoı pil harcanıyo
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy S
S23 güzel bir cihaza ve işlemciye sahip one ui 7 yüzünden cihazın ekran değerleri 6.1 e göre ne kadar geriye gitmiş benim anlatmak istediğim bu one ui 7 de değerler çok aşağıda pil konusunda kaldı kı birkac ay sonra one ui 8 adı altında farkli surüm guncellemesi dağitacak samsung one ui 7 sorununu çözemedikleri için
0 Likes