cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kilit ekranının yarısı siyah şekilde ama açtıktan sonra siyah ekran kalkıyor

(Topic created on: 01-30-2021 12:45 AM)
2741 Views
yagmrergun
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

image

Bunun nedeni nedir başına gelen var mı hemen hemen tüm ayarlara baktim ama bulamadım

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonu Yeniden başlatın
Resim değiştirin
güvenli modda deneyin yapıyor mu eğer yapıyorsa servise gitmeli
Telefonu sıfırlayın
Samsung müşteri hizmetlerinden uzaktan bağlantı talep edin onlar sizi yönlendirir

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba yagmrergun

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Verdiğiniz bilgilere göre durum, Smart Lock uygulamasından kaynaklıdır. Smart Lock uygulaması, telefonunuzun belirli durumlarda, sürekli şifre girmenize gerek kalmadan, cihazı açık tutmakta kullanılabilen bir özelliktir. Bu özelliği devre dışı bırakmak için; Ayarlar > Kilit Ekranı ve Güvenlik > Smart Lock > Üzerinizde Olduğunu Algılama > Kapalı olarak seçebilirsiniz.

Durumun devam etmesi halinde Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

17 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
bu uygulama uzerinden yardim al bolumden alta geri bildirim gonderme yeri var ordan geri bildirim gonderin musteri hizmetlere yada canli destek alin https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
ErKaNB27
Beginner Level 2
Galaxy S
ekranı ikiye bolmüş ola nilirsin
Ankax
Expert Level 1
Galaxy S
Ayarlar uygulamalar sağdaki 3noktadan sistem dosyalarını göster dedikten sonra ONE UI Ana Ekranı depolama verilerini sıfırlayıp deneyin

Screenshot_20210130-012716_Settings_5709.jpg

yagmrergun
Active Level 1
Galaxy S
yaptım düzelmedi
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonu Yeniden başlatın
Resim değiştirin
güvenli modda deneyin yapıyor mu eğer yapıyorsa servise gitmeli
Telefonu sıfırlayın
Samsung müşteri hizmetlerinden uzaktan bağlantı talep edin onlar sizi yönlendirir
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
kilit ekranina girebilirmisiniz
cihazınızin modeli nedir
cihazda smart lock açık mı
yagmrergun
Active Level 1
Galaxy S
S10 Lite evet açık
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
uygulamalardan always on display bulup verileri sil yapabilirmisiniz
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
cihazınızda sorun yok.ama kilit ekranında son bir değişiklik yapmış olmalısınız
kilit ekranında oynamalar yapınız bu işlemler olmaz ise
cihazı sıfırlayın.kilit ekranı always on display ilişkilidir yakında bir güncellemeden kaynaklı sorunda olmuş olabilir.always on display güncellemesini kaldırıp deneyebilirsiniz.kilit ekranı ilk zamanlardaki haline döner