cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ekran parmak izi adet sayisini arttirmak

(Topic created on: 03-22-2020 09:18 PM)
474 Views
SADOLAYN
Active Level 5
Options
Galaxy S

Niye 4 adet parmak izi ekleyebiliyoruz bunu arttirmanin bir yolu yokmu zaten ekranin algilamasi icin baya ugrasmak gerekiyor. 4 adet parmak izine tek parmagimi tanittim eskisinden iyi oldu gerci ama bu sefer diger parmak izlerini tanitamiyorum su parmak izi ekleme adet sayisini 10 na cikartamiyormuyuz .

0 Likes
7 Comments
DevranS20FE
Active Level 7
Galaxy S
çikaramiyoz anca güncellemeyle olur
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy S
aynı parmağı birden fazla kaydetmenin sonuca bir etkisi yok sadece psikolojik olarak öyle gibi algılanır.
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
1 parmak izine sadece tek parmağınızı kaydetmeniz iyi olmaz. 1 parmak izine birden fazla parmak izini kaydedebilirsiniz. Bu işlemi de 4 adet parmak izine yaparsanız telefon oldukça hızlı okuyacaktır parmak izini.
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
yoo var bende cok farketti dordude ayni parmak :)
0 Likes
aydinidris
Active Level 4
Galaxy S
youtube da bi kanalda izlemistim, adam 4 parmak izini de tanitirken her asamada parmak degistirerek butun parmaklarini tek tek geciriyordu sensorden. butun kayitlarin sonunda her parmagiyla ekrani acabiliyordu. parmaginizin bi izinden yakalamis olmasi yeterliyse guzel bi yontem.
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
onuda deneyelim ama tek parmak izini , ayni dort parmak izine tanitacak kadar etkili acma yontemi olmaz gibime geliyor. aslinda samsung bu ekran parmak izi olayina s8 deki gibi basinca duyarli cikarmaliydi basinc siddetine gore parmak izini tanitip o siddete gore acilis yapacaktik. S8 in gozunu seveyim
0 Likes
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SADOLAYN

Ben Turuncu. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes