Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
İphonelerde bulunan belge tarayıcı özelliği samsunga da gelse ne güzel olurdu View Post
S24 + tam sarj ediyorum fişten çekince %100 den %99 a dusyo cihqz daha 3 günlük. Bu normal mi?karisik kullanımda ilk sağda 14 saati gordu batarya View Post
thermal guardiandandan yaptığım ayarlarla oyuna lag girdi View Post
Arkadaşlar merhaba Google Fotoğraflardan silinen Samsung Galeridende Siliniyor ben bu durumu istemiyorum. Daha önceden ayarlamıştım şu an bulamıyorum... View Post
Samsung Destek ekibinin bildirmiş olduğu tarihlerdir. Hayırlı Pazarlar. View Post
S24 Exynos, Snapdragon ve S25'in One UI 7 performans karşılaştırmasını merak edenler için: https://youtu.be/afbNw7BNkvg?feature=shared View Post
Samsung bizi o kadar rezil etti ki bir güncelleme için 40 takla attık... @enineboyuna06 hocam sağolsun 5 dakika da sürümü hallettim :) View Post
Yılların yorgunu 2005 in en kalitelisi Sony Handycam kamera kasetli olduguna bakmayın 20x optik 990x dijital anlaşılırlığı bozmadan... View Post
Dün yeni bir s24 fe 8/256 cihaz aldım selfie modunda ters kaydediyordu o ayarı kapattım normal kameradan çektiğimde bir sorun yok arka kamerada da... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1394 | |
1321 | |
1264 | |
1045 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
42 | |
37 | |
33 | |