Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bu telefonun yan tuşlarını kullanırken bir ara tuşların olduğu bölümde kenarda Bir çıt sesi gibi bir şey hissettim Bir de baktım ki arka kapağı çok... View Post
Yaşadığım şehirde Samsung yetkili servisi yok. En yakın Ankara da var. S23 ultra cihazımı götüreceğim. Ankara'da en iyi servis hangisi? View Post
S23 ULTRA one ui 6.1.1 geri çekildi View Post
Evet korede dağıtıma başladı türkiyeye tahmini ne zaman gelir bilgisi olan yazabilirmi. View Post
Otomatik engelleyici açıkken bilinmeyen uygulamaları yükle kısmında herhangi bir uygulamaya izin veremiyorduk. Ancak one ui 6.1.1 güncellemesi sonrası... View Post
S24 ultra google Chrome uygulamasında video açtığım zaman sürekli aralıklarla hayali bildirimler geliyor ses çıkarıyor ama görünürde okunur bildirim... View Post
16 eylülde gelen güncelleme benim telefonuma(s23 ultra) gelmedi. Gelmeyen kullanıcılar var mı benim gibi? View Post
Herkese merhaba nasılsınız umarım gününüz iyi geçiyordur Pek çok kullanıcı bununla ilgili şikayet etmiş s serisi neden aynı sağdece işlemci... View Post
WhatsAppta sürekli böyle hata veriyor telefondan olabilir mi telefonu yeni almıştım 1 ay sonra böyle oldu daha sonra daha **bleep** mesajlarım... View Post
User | Likes Count |
---|---|
714 | |
601 | |
534 | |
517 | |
438 |