Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Merhaba 6 aydır cihazın kullanıcısıyım ilk 2 ay pil performansım aşırı iyiydi ama bu son 4 aydır telefondan gerektiği kadar pil performansı alamıyorum... View Post
Bu aralar bune benzer uyarı bilgilendirme falan geliyo örnek olarak bu var ne demek neden oluyo hiçbişe anlamadım Ne özelliği ya tm bunu çok da... View Post
Pile zarar veren bir şey midir acaba. Zarar verdiğini düşünmüyorum şahsen ama emin olmak istedim. View Post
Bazen 3 gün oluyor, bazen 1 gün oluyor. Neye göre değişiyor bu durum acaba? View Post
One ui 7 güncellemeden önce oyun sırasında engelleme diye özelliği vardı güncellemeden sonra kalktı ayarlarına falan bakıyorum bulamıyorum ben... View Post
10 yıldır samsung kullaniyorum orantisiz is yapılıyor grand primedan bu yana şu sarj oransixligi devak ediyo 45w hızlı şarj 1saat 4 dk tm dolum... View Post
Arka kameradan ön kameraya geçerken bir donma oluyor aynı sorun 12megapixel den 50megapixel e gecerkende oluyor 1 hafta oncesine kadar boyle bir sorun... View Post
Bu gidişle samsung kullanmayacam gbi View Post
Telefonumda ilk olarak zoom özelliğinde bir gariplik var 100x zoomu videolarda baya fazlayken ve kamerası çok net çekerken bende zoom yapınca netlik... View Post
S23 ultra oneui 7 dex mod acikken circle to search gibi özellikler kullanilamiyo View Post
User | Likes Count |
---|---|
602 | |
513 | |
454 | |
433 | |
405 |
User | Count |
---|---|
32 | |
26 | |
25 | |