Widget animasyonları nihayet düzeltildi! En son One Ul Home güncellemesini (Sürüm 15.0.05.5) yükleyin ve widget'larınızın sorunsuz bir şekilde... View Post
Widget animasyonları nihayet düzeltildi! En son One Ul Home güncellemesini (Sürüm 15.0.05.5) yükleyin ve widget'larınızın sorunsuz bir şekilde... View Post
S22 Pubg de 90 fps seçeneği var View Post
Samsung Dexi TV ye bağlamak için hangi marka bağlantı kablosu almam gerekiyor? View Post
Hindistan için güncelleme çıktı hayırlı olsun. Türkiye için bugün ya da yarın gelir. View Post
Yunanistan ziyaretimde **bleep** ettiğim üzere 5G'nin çalışması için herhangi bir güncelleme gelmesi gerekmiyor. Vodafone Türkiye hattım ile... View Post
Selamun Aleyküm... S23 kullanıcısiyim.. Telefonu sallayincaa Icinde tikirti geliyor normal mi yeni dikkatimi cekti...? View Post
beta katılımcıları sürümümüz kaçtı birde örnek ss atabilirmisiniz View Post
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce turkcelden s23 plus aldım çerçeve ile ekran arasında 5 cm kadar boşluk mu iz mi bisey farkettim dün servise götürdüm... View Post
Animasyonlar için güncelleme gelmiş bakabilirsiniz View Post
Cihaz one ui 5 varken hic isinmiyordu şimdi tiktokda gezince kilif olmasına rağmen isinmaya başladı normalmi bu batarya arttı evet ama isinma problemi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
399 | |
360 | |
227 | |
201 | |
187 |
User | Count |
---|---|
40 | |
39 | |
38 | |