Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Üretim Başlangıcı• 📣 Samsung, Exynos 2600 İçin Gazladı! 🔧🚀• Samsung Foundry, Galaxy S26 serisinde yer alacak... View Post
S25 ile son 3 günde çektiğim ay görüntüleri. Normalde daha kaliteli ama yan yana yapıştırdım biraz kalitesi düştü View Post
Merhabalar, cihazım yurt dışı ve Server kaydı yaptırmak istiyorum s24u için Server kayıtları açık mı yapabiliyor muyuz ya da istanbul içi Server... View Post
Sanayide yağın içinde çalışıyorum telefon ister istemez demir tozu ve yağ oluyor telefonumu çeşme altında yıkasam sorun olur mu su geçirirse falan... View Post
Yıllardır güvendiğim APKPure derin uykuda olmasına rağmen yüklediğimden beri çok fazla şarj gidiyor onu **bleep** ettim. Hem Roblox hem APKPure için... View Post
Cihazda bir kod girince bu menüyü açıyor hangi kod olduğu bilen var mı View Post
Bu telefona ne zaman haziran güncellemesi gelcek View Post
User | Likes Count |
---|---|
939 | |
672 | |
531 | |
513 | |
507 |
User | Count |
---|---|
54 | |
53 | |