cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Bu portre video modunda neden sadece ana kamerayi kullanabiliyoruz. Eski kullandığım S22 cihazımda bile 3x lens ile çekim yapabiliyordum. S25 ultrada... View Post

YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ HER MODELDE OLMAYACAK One UI 7.0 ile birlikte gelen bazı yapay zeka özellikleri, güncelleme alacak tüm modellerde... View Post

Cihazı 1 hafta önce aldım fakat ilk günden bu yana arka planda "kişi saklama" diye bir sey çalışıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Sadece google... View Post

Merhaba, Samsung tarafından cihazları için üretilen anti reflective ekran filminden online mağazalarda göremedim belki fiziki mağazalarda vardır.... View Post

5G aboneliginiz baslamistir. SIM kartiniz 5G ile uyumlu fakat cihaziniz 5G ile uyumsuzdur. Size en yakin Turkcell magazasini ziyaret ederek 5G uyumlu... View Post