Genel olarak telefonlar için soğutucu kullanmak zararlı mı? Soğutucu cihazın içinde yoğuşmaya sebep olur mu? Teşekkürler. View Post
Genel olarak telefonlar için soğutucu kullanmak zararlı mı? Soğutucu cihazın içinde yoğuşmaya sebep olur mu? Teşekkürler. View Post
Biri ararken ya da ben birini ararken telefon açılınca direkt cevapsız aramaya düşüyor. Bütün ayarlara baktım olmadı. Sebebi ne olabilir? Nasıl... View Post
1 haftalık telefonum ama şarjı çok erken bitiyor oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum pil kullanım süresi resimde görünüyor... View Post
Guncelleme yapmadan once 850 li numaralarda dolandirici uyarisi cikiyordu. Guncelleme sonrasi herhangi bir uyari cikmiyor. 444 lü numaralarin kimligi... View Post
Merhabalar s25 plus telefonumda kamera tarafında içime sinmeyen durumlar var yapmam gereken ayarlar var mıdır View Post
Merhabalar cihazım s23 ultra sürekli olan bir problem değil ancak bazen gözle **bleep** edilir kasmalar oluyor cihazı açıp kapattığımda düzeliyor... View Post
Herkese merhaba. Neredeyse butun uygulamalarda ayni sorunu yaşıyorum. 1.resimde işaretledigim alana dokunduğumda 2.resimdeki gibi pencere moduna... View Post
5 Temmuzda aldım cihazı. Skor iyi mi yoksa düşük mü kalıyor? View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
14 | |
13 | |
12 | |
12 |