Merhaba arkadaşlar malum istanbula kayyum atandi ondan dolayi birçok sosyal medyaya kısıtlama getirildi youtube instagram gibi uygulamalara cihazla... View Post
Merhaba arkadaşlar malum istanbula kayyum atandi ondan dolayi birçok sosyal medyaya kısıtlama getirildi youtube instagram gibi uygulamalara cihazla... View Post
Galerimdeki 2023 resimleri ortada 2024 resimleri altta 2025ler üstte cok aşırı karıştı sıralama oyle gösteriyor bunun çözümü nedir ? View Post
Cihazım 2 3 gündür %60 civarlarında şarj oluyor bazen hızlı sarj oluyor bazen olmuyor farklı adaptör ve sıfır telefon şarj kablosu dahı denedim. Hızlı... View Post
Arkadaşlar Facebook ve instegramda sorunmu var yoksa sadece bende mi mevcut sorun View Post
Ders çalışmak,film,dizi gibi şeylerde kullanmak için tablet arayışındayım üniversite hayatımı alacağım bu tablet ile geçirmek istiyorum önceliğim uzun... View Post
Herkese iyi dersler View Post
%30-35 civarında telefon kapanıyor ve şarj cihazına taktıktan sonra %0 la şarj olmaya başlıyor. Normal sürelerde şarj oluyor, kullanım süresinde ani... View Post
yeni s24 aldim care+ ucretsiz mi yoksa yinede bir ucret odemem gerekiyor mu? View Post
User | Likes Count |
---|---|
905 | |
594 | |
479 | |
388 | |
373 |
User | Count |
---|---|
22 | |
11 | |
10 | |