Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Merhabalar, Samsung cihazlarında arama içerisinde ister otomatik ister manuel bir şekilde ses kaydı yapan dahili bir özellik mevcut ancak s25... View Post
S25+ cihazım.Parmak izi ile telefonu açınca sağ alttan uygulama başlatıyor sürekli kamera veya yt music oluyor genelde.Bu konu ile ilgili sorun... View Post
seffaf olmasını hıc sevmedım nasıl bunu eskısı gıbı yaparım? View Post
M365 Copilot uygulamasında -S ı k- Kullanılanlar bölümü kendi kendine gitti, uygulama ilk açıldığındaki görünüm de eklediğim gibi değişti,... View Post
Merhaba arkadaşlar WhatsApp ta bir kaç gündür klavyeyi aşağıya indirince mavi bir ekran çıkıyor, silip geri yükledim uygulama güncel, cihaza reset... View Post
Cihaz 7 aylık ve bir kaç gündür ekran sürem 3 saatin üstüne çıkamıyor. Normalde 4.5 saat falan görüyordum ne yapmalıyım View Post
Agustos ayindan beridir takip ettigim hakem heyeti sureci ile sonunda yeni S25 Ultra cihazımı bugün teslim aldım. Ekran bozulduğu için ilk 6 ay... View Post
One UI 8.5: Now Bar/Canlı Aktiviteler artık daha akıllı! Samsung, aralarında Google'ın Commute ve Audio Broadcast'inin de bulunduğu daha fazla... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1900 | |
| 1477 | |
| 552 | |
| 547 | |
| 537 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |