Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Bir süredir doğal mod kullanıyorum, şunu söylemeleyim ki video seyri hariç kesinlikle daha iyiymiş. Fotoğraflarımda renkler patlamıyor gerçekten doğal... View Post
Normalde yedeklemeyi harddisk ile yapıyorum ve telefondan siliyorum. Ancak bazen sildiğim görseller lazım oluyor. Samsung cloud bunu onedrive ile... View Post
Suanda havuzdayım s24fe telefonum var havuza soksam birşey olur mu ve ya cihazını suya sokup test eden var mı acil yazarsanız sevinirim View Post
Pildeki açık ve kapalı ekran süresi toplamı uyuşmuyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? View Post
Durum Çubuğunda değişiklikler yapıldı! Durum çubuğu tekrar eskisi gibi küçültüldü. Pil simgesi de küçültülerek wifi vb. iconlarla uyumlu hale... View Post
S-pen temassız işlemler bağlanmımıyor yaşayan var mı ? Neyden kaynaklanıyor olabilir? View Post
Arkadaşlar merhaba cihazın suya dayanıklılığı mı var yoksa direkt olarak su geçirmez mi? Deniz, havuz gibi su altında kayıtlar almak istiyorum,... View Post
Merhaba s24 ultra var havuza gittim video cektim kuruladım telefonu ama sarj 1 saat 47 dk da %90 dan %67 ye düştü normal mi nu durum konum kapalı wifi... View Post
Hiçbir değişiklik yok sadece One UI 8'de çalışabiliyor. İsteyenler özelden yazsın. View Post
Beklediğim bir güncellemeydi. Adaptif saat artık sorunsuz çalışıyor. Ayrıca parmak izi animasyonunu artık özelleştirebiliyorsunuz. APK dosyasını... View Post
User | Count |
---|---|
13 | |
12 | |
11 | |
11 | |
10 |