Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
İsmi nedir bilmiyorum durum çubuğu mu? dinamik adası mı? Bilmiyorum bunu nasıl kapatabilirim One UI7 gelmeden önce dynamic ısland kullanıyordum ve... View Post
S24fe İst/mevlana mh View Post
S23 ultra cihazımda beta 2 yüklü stabil için link atabilecek ve nasıl yapabilecğime dair yardımcı olacak arkadaşlar varsa bir bakabilirler mi View Post
Cihazım S24 FE. Dün csc yi SIM olarak değiştirip One ui 7 yi yükledim. Saat 06.00 dan beri aktif kullanıyorum sizce durumu nasıl? View Post
23fe ui7 View Post
S22 için önerebileceğiniz en iyi r*o*m nedir ve one uı 7 hangi ülkelerde s22 için mevcuttur şu an ? View Post
Intetnette gordumde rusyada gelmis asya avrupa s22 leriyle kore s22 leri farklı oldugu icin koreye gelmemismiydi View Post
Merhaba Telefonuma csc ile one uı 7 kuracağım ama aklımda bir kaç soru var. Bu işlemi daha önce yapanlar cevaplarsa sevinirim. 1-cihaz csc si... View Post
Fotoğraflarım da herhangibi insan olduğu zaman focusu hep arka plana atıyor insanların yüzünü hep flu yapıyor bu sorun sadece bana mı ait ? Cihaz s23... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1612 | |
1278 | |
1114 | |
1102 | |
891 |
User | Count |
---|---|
56 | |
39 | |
33 | |