Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
arkadaslar WhatsApp tan spam yedim gecici mi bilmiyorum itiraz gönderdim ayreten 2 mail gönderdim biri türkce biri ingilizce neden oldu bu ben... View Post
Konumu açınca birsürü şey konumumu düzenli kullanıyor ve şarjımı tüketiyorMesela telefon servisleriGünde en fazla 1 kez kullanıyorum yada... View Post
Hemen yıpranmasın diye nadir kullandığım siyah 25W şarj cihazım durduk yere şarj etmemeye başladı test ettim adaptör yüzünden neden oldu hiç bir... View Post
S24 fe ile oyun oynarken biri aradığında aramayı açıyorum ve biryandan oyuna devam ediyorum ekran kendi kafasına göre kapanıp açılıyor telefonu... View Post
S24 fe almayı düşünüyorum işlemcisi batarya performansi ekranı ve kamera performansı hakkinda bilgi edinmek istiyorum büyük bir incelikle... View Post
Beyler parmağıma Gümüş yüzük yapmak istiyorum yapamıyorum bilen var mı yardımcı olabilecek View Post
Merhaba kilit ekranında NOW BAR ı nasıl ayarlıyoruz telefon ayarlarında açık görünüyor ama kilit ekranında NOW BAR yok nasıl... View Post
Arkadaşlar samsung galaxy s20 plusta simge boyutunu nasıl büyütebilirim. Ana ekran matrisinde en büyük haline getirdim ama hala kücük geliyor gözüme. View Post
S22 cihazım ile Samsung Find kullanarak Buds 3 Pro kulaklığımı hiçbir şekilde yakında ara menüsünde bulamadım. 10 defaya yakın denedim ancak... View Post
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi sizce geçmeye değer mi, fe ilk çıktığında daha yeni, bassları daha iyi ve tasarımı hoş diye almıştım fakat... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1575 | |
| 937 | |
| 711 | |
| 616 | |
| 554 |
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 17 | |
| 11 | |