Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post

arkadaslar WhatsApp tan spam yedim gecici mi bilmiyorum itiraz gönderdim ayreten 2 mail gönderdim biri türkce biri ingilizce neden oldu bu ben... View Post

Konumu açınca birsürü şey konumumu düzenli kullanıyor ve şarjımı tüketiyorMesela telefon servisleriGünde en fazla 1 kez kullanıyorum yada... View Post

Hemen yıpranmasın diye nadir kullandığım siyah 25W şarj cihazım durduk yere şarj etmemeye başladı test ettim adaptör yüzünden neden oldu hiç bir... View Post

Merhaba kilit ekranında NOW BAR ı nasıl ayarlıyoruz telefon ayarlarında açık görünüyor ama kilit ekranında NOW BAR yok nasıl... View Post

Arkadaşlar samsung galaxy s20 plusta simge boyutunu nasıl büyütebilirim. Ana ekran matrisinde en büyük haline getirdim ama hala kücük geliyor gözüme. View Post

S22 cihazım ile Samsung Find kullanarak Buds 3 Pro kulaklığımı hiçbir şekilde yakında ara menüsünde bulamadım. 10 defaya yakın denedim ancak... View Post