Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Neden dikey yatay olmasına basıyorum olmuyor View Post
S24 Fe de Now bar ile now brief varmı Bide bunların anlamı nedir View Post
Demin guncelleme yapmayı bilmeyen bir tanıdığımız babamın arkadaşının s23 u one ui 7 ye güncelledim ve hiç kasma donma ısınma sorunu yok akici... View Post
S25 ile S25 EDGE pek **bleep** yok yaklaşık 17 bin tl verecek kadar **bleep** ne farkı var View Post
??One UI 7 View Post
Ana Ekran önerileri alabilir miyim? Sade duruyor benim ki, biraz canlandırayım. View Post
Ve direkt olarak ekran açıkken müzik bir anda kesiliyor. Bu önceden olmuyordu. Bunu deneyebilir misiniz rica etsem arkadaşlar? Sürekli kilit ekranı... View Post
ONE Uİ 7 sonrası veriler bu şekilde, sizce nasıl? Mobil veri sürekli açık. İsntagram, YouTube, X gibi uygulamaları yoğun... View Post
Telefonuma android 15 indirdim. Fakat cihaz bakımı kısmından eklediğim widgetın üzerinde yazan kelime hatalı gibi duruyor. Samsungdan böyle bir... View Post
Guncelleme View Post
User | Likes Count |
---|---|
1510 | |
1388 | |
1278 | |
900 | |
801 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |