Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bildirim panelini açıp kapattıktan sonra böyle oluyor. Sizde de oluyor mu? View Post
Aynı anda 2 farklı kulaklığa bağlanıyorum ama ses sadece birinden geliyor ikisini aynı anda çalıştırmak mümkün mü? View Post
14 Plus 14 Pro S24 U Hangisi daha gerçekçi View Post
Z-Fold/Flip ile gelicek olan 8.0 sürümü S25 serisine ne zaman gelir? Gene 7.0 da S24 serisinin 1 ay sonra alması gibimi yaparlar yoksa daha erken... View Post
Veya nezaman gelecek View Post
Arkadaşlar merhaba. S25 için type c şeklinde kablolu kulaklık öneriniz var mıdır? Yoksa dönüştürücü mü alınmalı? View Post
One ui 7 gibi yavaş gelmez değilmi s21 serisine gelicekmi s21 fe one ui 8 alacak ama s21 alacak mı View Post
#McDonald's #AI #Kedi #Reklam( aynı videoyu sildim , etiketi unuttuğum için) View Post
Yoksa güvenli klasörden çıkarıp mı taşımamız lazım? View Post
S23, One Uİ 7 ile batarya zaten öldü. Kamera iyice pastel boya gibi çekmeye başladı, haziran güncellemesi ile de kamera geçidleri 5 6 saniye sürüyor.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
579 | |
562 | |
546 | |
522 | |
447 |
User | Count |
---|---|
45 | |
40 | |
34 | |