Merhaba arkadaştan bads3 pro aldim orjinal olup olmadığını nasıl anlarım teşekkür ederim şimdiden View Post
Merhaba arkadaştan bads3 pro aldim orjinal olup olmadığını nasıl anlarım teşekkür ederim şimdiden View Post
Tabletimi az önce açtım,tabletimin yarısı glitchleniyor. Renk testini de yaptım geçmiyor,birden oldu ne yapmalıyım? Ders için çok lazım çoğu şeyi... View Post
Fluffy icon tarzinda olmuşmu View Post
Merhaba yeni s25i aldım fakat makro nasıl açılır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz View Post
Kısa bir bilgi vermek istiyorum telefonda olan bir sorundan dolayı tüm ayarları sıfırla kısmından yaptıktan sonra UHQ ölçekleyici açıldı bende samsung... View Post
İki model arasında kaldım iki cihazda güzel ve birisi oyun cihazı diğeri premium cihaz. Hangisi daha mantıklı.? View Post
Bende S23 var, yarın yani 8 Aralık'ta gelecek diyorlar UI 8.5. Başka bir bilgi bilen var mı? View Post
Şifrelenmiş verileri kurtarmak için ekran kilidinizin kullanılmasına izin verilsin mi? Sorusuna kullan diyince bir hata oluştu diyor View Post
Merhaba arkadaşlar, cihazımın şu an 2 veya 3. haftası olması lazım ilk hafta ısınma konusunda hiçbir sorun yaşamadım ancak şu sıralar sadece 20 30 dk... View Post
Mecbur resim olarak paylaştım. Yazılı olarak sistem kabul etmiyor. View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1518 | |
| 920 | |