Acaba View Post
Acaba View Post
merhabalar telefonu dün aldım ayarları ile uğraşırken now bar kapandı her yeri kontrol etmeme rağmen geri gelmiyor çözümünü bilen varmı Good Lucky... View Post
Cig noktası 19 diyor 15 üstü oldugunda nem anlamına gelmekte ve DENİZ yanında yasayan iler nem den bunalır ASLINDA o olmasa ne yazıkı orman yangınları... View Post
Miu çalışan süper walpaper varmı View Post
J8 telefonuma root atmak istiyorum. Aşırı kasıyor. Bu işlerden anlayan var mı acaba ya da önerebileceğiniz bir kanal var mıdır? Root attığım zaman... View Post
Arkadaşlar tuş kilidini açıp ana ekrana giderken ki animasyonu nasıl değiştirebilirim? View Post
Bildiğiniz üzere One UI 8 ile boot menüsü muhtemelen kilitlenecek, bir yol bulur muyuz açmak için bilmiyorum ama riske girmeyip TR'ye dönsem... View Post
Son zamanlarda s23üm kasiyo bazen dokunmadigim yerlere dokunuyo şimdi tamamen ekran gitti ve bu hatayı verdi nedir bu View Post
Şarja takılı iken ve şarja takılı olmadığı vakitlerde telefonum aşırı hızlanıyor sizce neden? ve arka kapağı hafif ayağa kalktı galiba bataryası... View Post
#S23 View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
14 | |
13 | |
12 | |
10 |