Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Abimin telefonu galaxy s20 fe model ve kulaklığa bağladığında ve müziği durdurunca bağlantı bir kaç saniye sonra kopuyor ve telefonu arabaya... View Post
* S25 : ZYG5/BYG3 * S24 : CYG5 * S23 : EYG5 * S22 : GYG5 * S24/S23 FE : CYG5/FYG5 * Z Flip/Fold6 : CYG6 * Z Flip/Fold7 : AYG3 *... View Post
Bildiğimiz üzere a5x a3x serisine dagitim baslandi normalde haziran Yaması gelecekti direk temmuz ile gelecek a34 filan olsun haberiniz ola eğer... View Post
Bu tema ve duvar kağıdını nereden bulabilirim? View Post
Now brief gelir inşallah View Post
Galaxy store da yok mu bu uygulamalar Nfc ödeme yapacağım da bulamadim galaxy Store da View Post
Bugün hamamda 2 dk falan durdu kamera lensleri buhar yedi hemen sildim görünürde bişi yok ama bişi olur mu ? Netleşiyormuş gibi geliyor psikolojik mi... View Post
Theme Park son sürümle ikonlara glass efekti geldi View Post
S24fe gelmiş 2. Güncelleme now brief hala yok yine adaptif saat stili gelmiş acaba yüklesemmi elimde dosyasıda var View Post
User | Count |
---|---|
24 | |
15 | |
15 | |
14 | |
13 |