Arkadaşlar 35 bin butcem ile sizin de tavsiyleriniz ile s25 fe aldim . Guzel bence genel olarak oyun oynamayanlar icin ideal samsung un kalitesini... View Post
Arkadaşlar 35 bin butcem ile sizin de tavsiyleriniz ile s25 fe aldim . Guzel bence genel olarak oyun oynamayanlar icin ideal samsung un kalitesini... View Post
Akıcılık için ne yapabilirim? 120ye aldım, ram plus kapattım. Standarda aldım performans profilini ama s24 Fe hala yavaş. O yağ gibi akma yok... View Post
Sizce View Post
Telefonum çok donyor güncelleme yapdikdan sonra bide kendi kendine ısınıyor aşırı ısınıyor bazen buz dolapta koyarım nede eyle olyor bilen var... View Post
Herhangi bir bildirimi en üste nasıl sabitlerim hep üstte kalması için? View Post
S24fe ye güncelleme tahmini ne zaman gelir. Son 3 4 aydır telefonumun bataryası aşırı kötü. Sözde %99 pil sağlığım var **bleep** günde 3 kere şarja... View Post
Dostlar selam. Eskiden böyle olmazdı ancak bugün sabahtan beri telefona Galaxy Buds FE bağlıyken WhatsApp'tan arama geldiğinde ve bazen normal... View Post
Sizce artık samsung interneti terk etme vakti gelmiş midir? Bu neden böyle ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1716 | |
| 1323 | |
| 644 | |
| 638 | |
| 375 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 11 | |