Arkadaşlar merhaba a70 sonrası cihaz yenilemek istiyorum s21fe ile s22 arasında kaldim kullananlar var ise yorumlarınızı almak isterim. Fe amiral... View Post
Arkadaşlar merhaba a70 sonrası cihaz yenilemek istiyorum s21fe ile s22 arasında kaldim kullananlar var ise yorumlarınızı almak isterim. Fe amiral... View Post
Arkadaşlar telefonum s20 fe 6 7 aylık cihaz instagram ve YouTube de video izlerken ses otomatik olarak kesiliyor ve şarjı da hızlı bitiyor güne 2 veya... View Post
Son gelen zamlarla beraber 76499Tl olan 1Tb depolama alanına sahip 14 Pro Max yerine Samsung ekosistemi kurmak mümkün müdür gelin hep beraber... View Post
Google asistan ile karşılıklı konuşmak istediğimde onun sesini duyamıyorum nereden açabilirim acaba View Post
S20 fe için 25 watt kablolu şarj aleti aldım orjinalmi ayırt edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim View Post
Guvenlik klasorunde defalarca kez sidre girdim aklimdakilerle ama malesef giris yapamadim sifremi unuttum veya sifirla diye bi secenekde karsima... View Post
Members ailesi selamlar, Android 14 güncellemesi ve Samsung kullanıcıların bilmesi geren haberler; Ne zaman ilk sürümü yayınlanır?... View Post
Samsung Galaxy S23 FE 5G SM-S711 batarya kodu EB-BS711ABY olarak Kore Güvenlik Beglesini aldı Pil 4500 mAh (tipik) View Post
Hayatımın en büyük. 2 ci hatasını. S.21 alarak yaptığımın anladım büyük hayallerle aldığım telefon. Isınıyor kasıyor sarz tutmuyor daha 72 Saat... View Post
User | Likes Count |
---|---|
287 | |
166 | |
159 | |
159 |
User | Count |
---|---|
69 | |
25 | |
21 | |
18 | |