Arkadaşlar cihazı teknik servise gönderince geçici cihaz veriyorlar mı yoksa gelene kadar telefonsuz mu kalıyoruz? yani sonuçta hemen gelmiyor... View Post
Arkadaşlar cihazı teknik servise gönderince geçici cihaz veriyorlar mı yoksa gelene kadar telefonsuz mu kalıyoruz? yani sonuçta hemen gelmiyor... View Post
Günvellemeden sonra biraz düzelme var %56 şarjım var ve ekran sürem 4 saat 120Hz View Post
S20 fe den s21fe ye geçilir mi ?? Bide akıllı saat alacam Huawei gt2pro Samsung watch 5 veya watch 4 classic mi.. tşkler View Post
Hadi yükleyelim bakalım :) View Post
Merhaba s23 256 gb telefonumu yeni aldım gerekli güncellemeleri yaptım fakat bazı uygulamaları baslatigim da uyguma ekranin ortasin da daire seklinde... View Post
Merhabalar, 18 mart tarihinde bu telefonu satın aldım ve pil ömrü gerçekten çok kalp kırıcı. Düzelmesi için ne yapabilirim? Anlamadığım şey pili... View Post
İnstagram içmemiş hortumla çekmiş resmen maşallah 🤣 View Post
S21 fe kullanıcılarına sormak istiyorum sizce bu telefon hala alınır mı kamerası performansı nasıldır ve bataryası bir günü çıkarır mı varsa ekran... View Post
Şarjım çok hızlı gidiyo gibi daha alalı 15 20 gün oldu nasıl önleyebilirim bu durumu View Post
abi 3 aylık telefon bu pil ne mobil veri de kullandığım için mi çok yiyiyor normalde ne yaparsam yapayım 6dk başında %1 yeri insta 3.5dk da... View Post
User | Likes Count |
---|---|
335 | |
306 | |
252 | |
249 | |
202 |
User | Count |
---|---|
41 | |
39 | |
24 | |