S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
bence güzel olmuş. View Post
Cihaz **bleep** etmez View Post
Bixby'e gelen yeni güncellemede yine Türkçe yok ne düşünüyorsunuz. iPhone geçmek mi lazım ? View Post
görmüş olduğunuz seçenekte fakat galeride olsun sosyal medyada olsun bazı fotoğraflar veya videolarda ışık sonuna kadar açılıyor ve bu beni... View Post
S24 u kullanıyorum storyel uygulaması e kitap kullanıyorum uygulamada yatay okuma özelliği var ama telefonda olmuyor bilginiz var mı ? Biraz konu dışı... View Post
Arkadaşlar WhatsApp görüntülü konuşmada görüntü netliği telefon Kamerasinami bağlı internet kalitesinemi? View Post
A34 den 24 Fe'ye geçmeyi düşünüyorum View Post
Sizce ekran camını nasıl alayım? Hayalet, mat, düz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
833 | |
452 | |
403 | |
322 | |
292 |