Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Telefonu alali yaklasik 2 ay oldu ilk kullanimda navigasyon cubugunu kullandigimda animasyonlarda takilma gibi bir sorun yoktu ama son gunlerde bazen... View Post
Merhaba. Siz de Android Auto'nun kablosuz bağlantı sorununu yaşıyor musunuz? Samsung S22 telefonum var ve bazen bağlanıyor, bazen bağlanmıyor.... View Post
Telefonumun Bunu Kaldırabileceğini Düşünüyorum Pubgda 120 Fps Güncellemesi Olmuştu Bir Süre Önce S23 Serisi Almış Hatta 23 Fe Bile 120 Fps Ama S22... View Post
Kulaklık ile film izlerken arka taraftan aşırı şekilde rüzgar sesi gibi gürültü geliyor. Nasıl bir ayar yapmak gerek? Uğultu gibi sürekli ses var.... View Post
Merhaba arkadaşlar, Tablet önerir misiniz acaba ben S9+ almak istiyorum ama iyi bir tablet diye duydum alırsam memnun kalır mıyım sizce? View Post
Merhaba arkadaşlar Brawl stars 'da Mücadele başlayınca direk ekran küçülüyor nasıl önlerim bunu? Yanları siyah kalıyor View Post
Selamlar bu kameradaki experr raw özelliği nasıl açılıyor her modelde varmi cihaz s21 fe View Post
Arkadaşlar s23 ultra telefonum ile gece yaptığım fotoğraf çekimlerinde fotoğraflarda kişiler ve manzara sarı tonda oluyor. Bu sorun nasıl çözülür ya... View Post
Size yapay zeka fotoğraf düzenleme geldimi benim sadece nesne kaldırma var başka bişey yok (Örn: portre mod nesne ekleme ön kameta karakalem vs) View Post
User | Likes Count |
---|---|
659 | |
620 | |
525 | |
495 | |
381 |