Cihazım S24 Ultra, yaklaşık 2 ay önce aldık. Bundan önce meyve kullanıyordum, pdf için dosya tarama ve sıkıştırma en çok kullandığım özelliklerden... View Post
Cihazım S24 Ultra, yaklaşık 2 ay önce aldık. Bundan önce meyve kullanıyordum, pdf için dosya tarama ve sıkıştırma en çok kullandığım özelliklerden... View Post
BUGUN TELEFONUMDA SACIMI DUZELTIRKEN FOTOĞRAF UYGULAMASINDAN BIRANDA BENI ATTI SIZCE NEDENI NEDIR (VE YAKLASIK 2-3 AY ONCEDE OLDU VE SONRASINDA HIC... View Post
iOS 18 itibari ve modern Android cihazlar, 72 saat (3 gün) boyunca kilidi açılmayan telefonları güvenlik amacıyla otomatik olarak yeniden başlatır.... View Post
Bixby Türkce dil gelicek mi ? 8.5 ile bixby gemine daha kullanışlı daha hızlı olmuş gemine cok yavaş Türkce dil olmadığı için kullanamıyorum türkçe... View Post
QHD+ 3120x1440 120hz Ekran parlaklığı manuel Ful wifi kullanıldı privacy display açık ekran karartma 100%100 pil hesaplarıma göre 11 saati... View Post
İnstagramda sorun mu var mesajlarda özellikle sorun yaşayan varmi? View Post
S22 kullanıyorum. Sm901e android16 oneui8. Telefonu navigasyon tuşları ile kullanmayı seviyorum ancak şunu farkettim ki navigasyon tuşlarına ekranın... View Post
Arkadaşlar burada kılıf diyor ama ekrana ekliyorum kılıfı göstermiyor. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1556 | |
| 1134 | |
| 854 | |
| 816 | |
| 779 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |
| 27 | |
| 24 | |