Merhaba arkadaşlar, ben 2 tane kılıf çıkardığı ucuzda değil normal fiyata, ikisidi kulaklık arkasında ufak noktlalar yaratılmış, sanki arkasının rengi... View Post
Merhaba arkadaşlar, ben 2 tane kılıf çıkardığı ucuzda değil normal fiyata, ikisidi kulaklık arkasında ufak noktlalar yaratılmış, sanki arkasının rengi... View Post
S21 fe cihazım eğilip eğilmediğini nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim View Post
Telefon su gibi pil mi iciyor bana mi öyle geliyor 4-5 saat max aliyorum 120 hz de View Post
Ağır çekimde görüntü parazitleniyor sokak aydınlatmasından kaynaklı değil View Post
Yahu guvenlik guncellemesi geldi yaptım , 3saatte %50 şaka gibi niye böyle oldu ya telefonum uf sizin ekran süreleriniz nasil ? View Post
S23 serisi one ui 5.1 ile geldi diye biliyorum, işte Samsung hemen amiral gemisi cihazlarına bunu yayınlaması gerekiyor. Apple buşekilde yeni cihaz... View Post
S20 fe View Post
Evet benim telefonum s22 ve 2 aylık , s23'le değişmeyi düşünüyordum vaz geçtim özellik ve domanımsal olarak beni cezbetmedi. S23 ailesinden... View Post
Bu pro video en yüksek parlaklık ayarıyla çekilmiş ayarlar Bu normal video modu 4k 60 fps Normal video modunda aşırı fazla parazit varken pro video... View Post
User | Likes Count |
---|---|
633 | |
363 | |
338 | |
213 |