Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Merhabalar Şarj soketim tekleyecek kıvama gelmeye başladı type c sadece tek taraflı olarak algılıyor artık Kablosuz şarj cihazı öneriniz var mıdır... View Post
yapmak istiyorum ama ne ise yaradigini bilmiyorum View Post
S24 U 32 sırada S25 U 17 sırada teşekkürler Samsung Bakalım bu Camera sorununu ne zaman çözeceksin merak ediyorum 🤷♂️ View Post
Ümraniye İstanbul yetkili servis de arka kamera yaptıran oldu mu fiyat ne View Post
One UI 8 kararlı sürüme geçiyor! İşte yenilikler Samsung One UI 8, kararlı sürüme geçmeye hazırlanıyor. Yeni sürümde, birçok... View Post
Telefonum ara sıra donmaya kasmaya başladı sebebi nedir bilen arkadaşlar varmı s23 View Post
Daha yeni samsung s22 ultra'ya geçtim gayet güzel önce kullandığım telefon redmi note 11 pro'ydu sizin eski ve şimdiki telefonlarınızı nedir? View Post
Link için özelden yazabilirsiniz View Post
A56 ile s21fe sd arasında kaldim söyle soylim bi telefon alirsam en az 5 yil kullanan biriyim ve a56 nin arka tasarimini cok beğendim a56 daha... View Post
S22 Kullanıyorum android 15e geçtikten sonra sürekli takılmalar olmaya başladı ve ekranımın belirli bir bölgesinin dokunmatiği çalışmıyor herhangi bir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
613 | |
594 | |
570 | |
522 | |
442 |
User | Count |
---|---|
45 | |
40 | |
34 | |