6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
4 yaşındaki Samsung telefona “One UI 7” müjdesi: Eski amiral gemisi güncellemeyi... View Post
merhaba yd s22 ultra cihazım son güncelleme bilgisi yok diyor ama indir ve yükle butonuna basınca sunucu ile bağlantı kuruluyor dedikten sonra... View Post
One UI 7'ye geçtim (cihazım s23) sanki telefonun ekranı büyüdü gibi bir izlenim veriyor, daha sade olduğu için mi bilemedim. Sizde de oldu mu? View Post
Galaxy S24 Serisi İçin Pil Tasarrufu Rehberi (2025) Günümüzde güçlü donanım, yüksek yenileme hızı ve yapay zeka özellikleri pil tüketimini... View Post
Sade, sadece saat stili farklı. View Post
Gelsin artık View Post
Arkadaşlar hayırlı olsun s23 için güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak gerekir mi ? View Post
Sizce s25 serisinde en iyi telefon hangisi View Post
Güncellemeden sonra arka plandaki bütün sekmeleri kapatacağım zaman takılı kalıyor 5 10 saniye nasıl düzelecek View Post
güncellemeden önce bildirimlerim numara şeklinde gozukuyordu. şimdi nokta şeklinde gozuyor bildirimler . duzelmiyor bir türlü ? View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
33 | |
23 | |
19 |